Компанія Valve випустила оновлення для Dota 2: гра обзавелася платною підпискою Dota Plus. Свіжа система покликана полегшити життя геймерам, а прибуток з неї, можливо, піде на щось грандіозне. Любителям безкоштовного сиру, втім, хвилюватися не варто - все не так погано, як може здатися.

Новий сервіс є ідейним продовженням вже існуючої системи бойових пропусків. Якщо раніше Battle Pass був прив'язаний до конкретних дат, то тепер користувачі зможуть брати участь у спеціальних внутрішньоігрових події і отримувати приємні бонуси в будь-який зручний для них час. Кожен матч буде супроводжуватися низкою завдань, за виконання яких пропонуються особливі ранги, досвід персонажа і осколки. Осколки можна витрачати в спеціальному магазині — на косметичні набори з ексклюзивними або навіть вийшли з продажу сетами.

Але куди більше інтересу викликає, звичайно, помічник Dota Plus. Розумна система, в якій зібрані дані по величезній кількості виграних битв, покликана допомогти всім, хто бажає поліпшити свої навички. Крім цього, в кінці кожного раунду буде показана зведена статистика по нанесеному отриманому втратам, порівняння показників гравця з середніми значеннями та інша корисна інформація.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що компанія Microsoft підтвердила, що Windows 10 буде доданий режим S Mode. Про це заявив Джо Бельфиоре на своїй Twitter-сторінці. Він є відповідальним в розробці Microsoft Windows і браузер Edge.