Українська співачка, яка була популярна у 2000-х Маша Фокіна зібралась під вінець. Принаймні про це свідчить фото обручки на її руці.

Про радісну подію Маша написала у своєму мікроблозі в Instagram.

31-річна Фокіна виклала світлину своєї руки з обручкою та підписом-вдячністю за отриманий подарунок.

"Дякую мій коханий, що ти даруєш мені щастя. Я сказала "Так", - написала Маша.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Про обранця виконавиці відомо тільки те, що його звуть Геннадій Шпілер. Пара часто ділиться в своїх мікроблогах спільними знімками та відео.


Як відомо, Фокіна вже давно переїхала до США.

Нагадаємо, Навесні 2007 року виконавиця випустила свій дебютний альбом – "Горда". З тих пір всі її композиції почали активну ротацію на радіо-ефірах. На пісні артистки відзнято кілька яскравих кліпів: "Бімер", "Бімер (ремікс)", "Вночі", "Цілую тебе", "Горда", "Я не забуду тебе ніколи", "Зірки" (в дуеті з Дмитром Клімашенком) .

Як повідомляв портал "Знай.ua", українська співачка Міка Ньютон повідомила цікаву новину. Незабаром вона одружиться з коханим Крісом Сааведра. У 2011 році Міка зайняла 4-е місце на пісенному конкурсі Євробачення, тоді вона виступала від України. Тоді ж вона переїхала в США, де й продовжила розвивати пісенну кар'єру . "JK-music group" запропонувала їй і її продюсеру Тимофію Нагорному співпрацю, вони зайнялись просуванням зірки на заході.

Заслужена артистка України Тіна Кароль заінтригувала українців, заявивши, що збирається ще раз стати мамою.

Якщо ви збираєтеся заміж ви маєте знати дещо про свого обранця. Психологи розповіли, як розкрити усі таємниці свою другу половинку.