У понеділок, 12 березня, не стало знаменитого російського та радянського актора театру та кіно Олега Табакова. 82-річний актор помер в лікарні, у нього стався серцевий напад. Молодший син актора показав одне з останніх фото з зірковим батьком.

На сторінці в Instagram Павло Табаков опублікував знімок та написав дещо для шанувальників творчості знаменитого актора.

Після звістки у ЗМІ про смерть актора, на родину Табакова обрушився шквал дзвінків із співчуттями. Щоб припинити таку поведінку серед шанувальників, син Олега Павловича Павло в instagram-історіях попросив інтернет-користувачів не турбувати їх сім'ю в цей непростий період. Також молодший син артиста виклав один з останніх спільних знімків з батьком.

Олег Табаков помер у лікарні. З листопада 2017 він практично увесь час перебував на лікарніняому ліжку. Лікарі довго бородися за життя актора, проте недуга виявилась підступнішою.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як стало відомо зі слів мера Москви, Табакова поховають на Новодівичому кладовищі у столиці РФ поряд з могилами його колег, акторів Володимиром Зельдіним, Леонідом Бронєвим та Іллею Глазуновим.

Прощання запланували на четвер, 15 березня.

Нагадаємо, Олег Табаков народився 17 серпня 1935 року в Саратові (РФ) в сім'ї лікарів. У шкільні роки займався в театральному гуртку "Молода гвардія", а після закінчення школи вступив до Школи-студії МХАТ на курс Василя Топоркова.

Свою першу роль в кіно зіграв, будучи студентом третього курсу. Його дебютом став "Тугий вузол" режисера Михайла Швейцера.

Дивіться, яким пам'ятають свого кумира мільйони глядачів

Як повідомляв портал "Знай.ua", у понеділок, 12 березня, помер відомий телеведучий, Заслужений журналіст України Олесь Терещенко. 43-річого ведучого убив рак, з яким він боровся х 2017 року та вірив, що вже скоро знову повернеться до улюбленої роботи на телебаченні.