Відбулося судове засідання у справі щодо резонансного вбивства, яке сколихнуло жителів міста Павлограда на Дніпропетровщині.

Про це повідомляє Politeka.

Суд вирішив долю 18-річного школяра, який скоїв подвійне вбивство та ще один замах на життя. Злочинцеві обрали запобіжний захід – 60 діб тримання під вартою у СІЗО.

На засідання він прибув із перемотаними бинтами руками. Адвокат підозрюваного у вбивстві Володимир Маньковський заявив, що його підзахисний захищав себе, однак зараз нібито не пам’ятає подробиць інциденту.

Місцеві активісти говорять, що прийомна мати хлопця – колишня голова Павлоградського міського суду, а прийомний батько – колишній працівник прокуратури. Підозрюваного називають справжнім нелюдом, якого боявся весь район.

При цьому жителі міста скаржаться, що завдяки родинним зв’язкам хлопець постійно уникав покарання за свої злочини.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Моторошний злочин, який стався в українському Павлограді (Дніпропетровська область), поставив на вуха всю країну: вночі 18-річний школяр увірвався з ножем до чужого будинку, мешканці якого вже спали і не підозрювали ні про що. Хлопець покремсав 4-річного хлопчика і його батька, а також напав на вагітну жінку. У цій історії вдалося вижити тільки їй.

"Жертвами хлопця стали сусіди - 30-річний батько і 4-річний хлопчик. Від отриманих ножових поранень вони загинули. Мати - 35-річна вагітна жінка - отримала численні ножові поранення і була доставлена ​​до лікарні", - йдеться в повідомленні.

"Хлопець звернувся за медичною допомогою в найближчу лікарню з пораненням, яке отримав, розбиваючи вікно в будинку своїх жертв", - повідомили в поліції.

Також правоохоронці відзначають, що з місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину - ніж кустарного виробництва.

Варто відзначити, що житель Сум повідомив копам, що в одному з приватних житлових будинків по вулиці Шишкарівська він виявив труп чоловіка. Бездиханне тіло було накрито простирадлом.

На місце одразу ж виїхала оперативна група. Вони з'ясували, що у 77-річного загиблого були характерні рубані рани. 66-річна господиня будинку, пояснила правоохоронцям, що ця людина, давній її знайомий, в неділю прийшов до неї в гості. А близько 15.00 вона сокирою нанесла гостю декілька ударів по голові, від яких той помер на місці.

У Павлограді поліція затримала 11-класника, який скоїв подвійне вбивство.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що жорстоке вбивство у Немирові шокувало навіть копів.