Біля Печерського управління поліції в Києві відбулася погоня, ДТП та було чутно постріли. Що саме сталося, поки невідомо.

Про це повідомляє Київ Оперативний.

Очевидці розповіли, що сьогодні, поблизу Печерського управління Національної поліції сталась масштабна погоня. Зокрема, патрульні поліцейські намагались зупинити та затримати автомобіль невідомих.

Наразі жодних подробиць інциденту не повідомлялось.

"Погоня, ДТП, постріли, переслідування і арешт. Все це сьогодні відбувалося прямо біля Печерського управління поліції. Деталі поки не розголошуються", – йдеться у повідомленні.

Варто відзначити, що раніше під Києвом у Броварах п'яний колишній міліціонер влаштували гонки з поліцією.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Правоохоронцям повідомили, що на околиці міста чоловік обстріляв машину ЗІЛ. Поліція прибула на місце інциденту, порушника затримали, допитали, вилучили у нього зброю, після чого відпустили.

Однак бешкетникові цього здалося мало. За кілька годин поліцейським знову подзвонили. На цей раз вже родичі стрілка. Вони повідомили, що чоловік "знову буянить".

Коли правоохоронці приїхали на місце, хуліган кинув у їх машину цеглу, сидячи в своєму авто. Після цього почалася погоня.

Через 20 хвилин на трасі Київ-Чернігів біля села Калинівка порушник не впорався з керуванням і врізався у відбійник. Після цього копи заблокували його автомобіль.

Виявилося, що за кермом був колишній міліціонер, зараз, нібито, боєць одного з батальйонів - Швидак Сергій Петрович. Він був п'яний "в мотлох". Крім того, в його машині знайшли дві гранати.
Крім того відомо, що в ГУ Нацполіції Одещини, під час патрулювання вулиці Заболотного екіпаж спецвзводу поліції помітив трьох осіб, які намагалися зламати машину, намагаючись пограбувати її. Побачивши стражів порядку, злодії вскочили в Audi і спробували втекти. Всі вимогу поліцейських зупинитися вони вперто проігнорували.

Тоді правоохоронці змушені були застосувати табельну вогнепальну зброю, аби пошкодити автомобіль і зупинити його. Повідомляється, що під час погоні машина зловмисників спричинила кілька дорожно-транспортних пригод.

Поліцейським вдалося затримати одного правопорушника, особи інших уже встановлені, їх розшукують.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що київський чиновник влаштував смертельну ДТП і намагався втекти.