У вівторок, 13 березня, стало відомо, що партія ветеранів Росії висунула несподівану ініціативу. Її представники заявили, що розглядають скандальну ведучу телешоу "Дом-2" і співачку Ольгу Бузову в якості кандидата в мери Москви на майбутніх виборах у вересні 2018 року.

Зазначимо, що користувачі соцмереж були дуже шоковані цією новиною, явно критикуючи вибір.

Так, голова партії Ільдар Резяпов заявив журналістам, що такий вибір члени партії зробили невипадково, так як вважають, що жінок в російській політиці незаслужено обділяють увагою. Про це пише "Дні.ру".

"У нашій країні роль жінок у суспільному та політичному житті штучно применшені, що показують зараз президентські вибори, що йдуть", - заявив Резяпов.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Також голова партії зазначив, що Ольга Бузова дочка військовослужбовців. Крім того, дівчина закінчила школу зі срібною медаллю, а університет – з червоним дипломом. При всьому цьому вона соціально популярна, що дозволить їй заручитися підтримкою масового виборця, вважає чиновник.

Як стверджує Резяпов, рішення про висунення Бузової в якості кандидата в мери Москви буде прийнято президією партії. У свою чергу, скандальна телеведуча на даний момент не коментує ситуацію.

Нагадаємо, що натовп шанувальників Олени Темниковой наїхав на скандальну російську співачку Ольгу Бузову з критикою після публікації відео з її виступу. На ролику видно, як вона, за їх словами, "кострубато і безсовісно" скопіювала образ колишньої солістки групи Serebro.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" писав про те, що телеведуча Ольга Бузова вирішила влаштувати великий конкурс серед шанувальників її високоінтелектуальної творчості. На своїй сторінці в Instagram вона оголосила змагання між передплатниками: хто, значить, запише найкращий кавер на пісню "Вона не боїться", отримає від Ольги приз! Так-так, п'ятеро щасливчиків, які сподобаються Бузовій найбільше, удостояться честі носити фірмову футболку або взагалі (!) отримають у подарунок дебютний альбом "Звуки поцілунків".