У Росії в силових відомствах кроку ніхто не зробить без схвалення згори.

Таку думку висловив екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко в інтерв'ю Дмитру Гордону. Колишній чиновник упевнений, що накази збити малайзійський Boeing рейсу MH17 і напасти на Україну віддавав особисто президент РФ Володимир Путін.

"Якщо ми всерйоз говоримо про те, що хтось віддав наказ захоплювати наші території, вбивати наших людей (а вже десятки тисяч убитих і поранених!), То ми розуміємо, що таке російська держава. Мова не про те, що царя обдурили і десь щось вийшло з-під контролю. Ми ж представляємо, що це тоталітарна, на основі КДБ / ФСБ побудована система, де у військових відомствах ніхто і кроку не зробить без благословення зверху. і удар по літаку малайзійському, і по нашій країні, "Градами" по Україні, коли знищували наших співвітчизників, - все це санкційовано Путіним особисто", - сказав Гриценко.

Боїнг змінив долю Путіна

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що колишній командир терористичного батальйону "Схід" Олександр Ходаковський заявив про необхідність просуватися на захід України. Про це написав журналіст Денис Казанський в Twitter, посилаючись на запис у "ВКонтакте".

"Нам не вижити, якщо ми не почнемо рухатися на захід. Нам потрібно прорвати стискуюче нас кільце і виплеснутися на оперативний простір. Ми повинні змінити свій статус жертви, що потрапила в обійми удава, жертви хоч і сильною, але знерухомлених. Це повинно стати нашою генеральної завданням ", - йдеться в повідомленні.

Крім того, ймовірність того, що Кремль стоїть за отруєнням колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля в Британії, вкрай обурила Сполучені Штати: вони готові реагувати і дати гідну "відповідь" Москві. Про це сьогодні, 12 березня, під часом прес-конференції заявив державний секретар США Рекс Тіллерсон.

"Ми повністю впевнені в розслідуванні Британії та її оцінці, що Росія, ймовірно, несе відповідальність за напад з використанням нервово-паралітичного агента, який відбувся в Солсбері минулого тижня", - сказав Тіллерсон після того, як глава британського уряду Тереза ​​Мей заявила, що це "швидше за все, Росія стоїть за нападом".