У Тернопільській області в школі сталася бійка, в якій замішані учні та вчителі.

Як результат - учитель історії зі струсом мозку - в лікарні, а шкільний психолог з синцями, пишуть місцеві ЗМІ. Спочатку шкільний психолог Оксана Зіновіївна проводила бесіди з учнями, які побилися на перерві. Несподівано до класу увійшов вчитель історії. Він почав виштовхувати 11-класників в коридор. Через мить психолог почула за дверима лайки.

"Я почула, як пан Лотоцький ображає нецензурними словами дітей, дає стусана і виганяє з класу. Потім він зайшов до класу. Я вийшла, щоб подивитися на тих учнів - у відповідь почула лайливі слова. Почала виправдовуватися і відчула поштовхи", - розповідає шкільний психолог Оксана Ковалісько. На психолога напав учитель історії. За її словами, він був п'яний.

На наступний день вчитель історії Зіновій Теодозовіч на роботу не прийшов. Уже кілька днів чоловік знаходиться в лікарні в травматологічному відділенні з забоями. Його стан зараз середньої тяжкості: струс мозку і забої м'яких частин обличчя.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як з'ясувалося пізніше, його під школою побив батько одного з учнів. "Ні з того ні з сього, я ще хотів кілька слів сказати. Він під'їхав машиною. Все так швидко відбулося. У мене відразу запаморочення, кров пішла носом" , - розповів учитель історії. Директор Лариса Корнік конфлікт заперечує: "Він сказав, що у нього тиск, тому обличчя було червоне".

За фактом копи одразу дві кримінальні справи. Заяви про побиття написали обидва педагоги. Триває слідство. Винуватцю конфлікту загрожує до одного року виправних робіт.

Кращі бійки українських депутатів

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що на Херсонщині місцеві жителі влаштували масову бійку з групою військовослужбовців. В результаті обидві сторони постраждали, багато чоловіків отримали різні травми. Інцидент стався 9 березня, в селі Нова Збур'ївка Голопристанського району.

Конфлікт між чоловіками стався біля одного з розважальних закладів. Спочатку учасники зійшлися в словесній "суперечки", пізніше пішли в хід кулаки. За попередніми даними, в бійці брали участь близько 15 осіб, серед яких люди в камуфляжній формі. Про це стало відомо з відеозаписів, зроблених камерами спостереження. Так, тривала вона недовго. Приблизно через 20 секунд постраждалі залишилися лежати на землі, в той час як інші учасники бійки пішли.