Колекція нагород співачки Олі Полякової росте. Її новий трофей - відзнака "Співачка зими" від музичного каналу "М1".

Про це повідомляє "Українська правда".

У цій номінації Ольга Полякова обійшла своїх колег Alyosha і Настю Каменських.

А із чоловіків "Співаком зими" став, звісно ж, Олег Винник - від якого Полякова хоче народити.

Варто відзначити, що "сезонні" нагороди "М1" вручають лише перший рік, і наприкінці 2018-го в столичному Палаці спорту нагородять лауреатів премій "M1 Music Awards. 4 сезони".

Варто відзначити, що українська супербілявка Оля Полякова, яка стала найкрасивішою жінкою року за версією таблоїду "Viva!", випустила нове відео, яке приємно здивувало шанувальників.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У ліричному відеокліпі, створеному на пісню "Мама", Полякова постала у незвичному образі. Завжди запальна і навіть трохи розпусна Полякова раптом перетворилась на дуже ніжну та чуттєву - саме таку, якою її звикли бачити вдома діти.

У представленій відеороботі співачка задіяла одночасно три покоління жінок своєї сім'ї. І, якщо старша дочка Маша вже з’являлась у трьох роботах зіркової мами, то для молодшої Аліси зйомка в новому відео – це дебют.

Кліп "Мама", як і сама пісня, дуже зворушливий і лаконічний. Адже для того, щоб сказати головне своїм близьким, багато слів не потрібно.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у будинку Олі Полякової сталась справжня біда.