Американська зірка реаліті-шоу відома великою кількістю пластичних операцій, 23-річна Кортні Стодден подала на розлучення з актором Дагом Хатчісоном, добре відомим за фільмом "Зелена миля" .

Гламурна модель вирішила відзначити цю подію досить оригінальним чином. Кортні шокувала шанувальників, відсвяткувавши своє розлучення відвертими кадрами з душу, пише Thesun.

Зірка розпочала зйомку "цнотливо" - у чорному бюстгальтер та фіолетових трусиках. Але вже у наступних кадрах модель постає у всій своїй красі – повністю оголеною, сміливо демонструючи розкішне тіло.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Стодден прославилася не лише як учасниця популярного в США реліті-шоу, але і завдяки ряду пластичних операцій, а також раннього шлюбу з актором Дагом Хатчисоном - Кортні вийшла заміж за Дуга, коли їй було 16 років, а йому 50.

За останні кілька років модель поміняла форму носа, губ, очей, "накачала" груди і прибрала зайвий жир з ніг і, в результаті, на вигляд вона сьогодні набагато старша за свій вік. Дівчина прагне бути схожою на свого кумира - секс-символ Мерилін Монро, і старанно копіює її манери.

Про розрив зіркової пари Стодден і Хатчісона стало відомо ще на початку 2017 року. І лише на цьому тижні вони нарешті подали на розлучення.

У суботу, 10 березня, Кортні дала відверте інтерв'ю в прямому ефірі одного з Лос-анджелеських телеканалів. 23-річна дружина зірки фільму "Зелена миля" заявила, що не чекає матеріальної допомоги від Хатчісона після розлучення. За її словами, голлівудський актор загруз в боргах.

Кортні Стодден спростувала чутки про те, що її утримував 57-річний чоловік. Адже, за словами моделі, незважаючи на участь в успішних проектах і фільмах, він не зумів накопичити достатньо коштів, тому пара жила скромно протягом шлюбу. Крім того, Кортні повідомила, що до стосунків з актором її підштовхнула любов і пристрасть, а не меркантильний інтерес.

За словами 23-річної моделі, саме вона утримувала сім'ю, і саме через це також почала зніматися у фільмах. Кортні також пробувала себе в якості співачки. Дівчина випустила кілька відеокліпів, але слухачів не здивували вокальні дані зірки. Проте, Стодден зробила ставку на свою ефектну зовнішність, тому в кожному ролику вона позувала в бікіні, чим і завоювала визнання серед шанувальників.