У середу, 14 березня, вартість палива на українських заправках дещо знизилася: зараз середня ціна складає 30 гривень за літр.

Літр бензину категорії А-95 в середньому по Україні сьогодні, 14 березня, вранці коштує 29,70 грн. Залежно від заправок ціна на це паливо коливається від 27,90 грн до 31,49 грн. Тобто заощадити або переплатити можна до 3,6 гривні.



Літр дизельного палива обійдеться водіям у середньому в 27,45 грн. Ціни на АЗС відрізняються від 25,90 гривень до 28,99 грн.

Газ для автомобілів коштує в середньому 12,75 грн. Мінімальна вартість на мережевих АЗС - 11,80 гривень, максимальна - 13,69 грн.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав про те, що на сьогоднішній день в Україні встановлені найнижчі в Європі тарифи на електроенергію як для промисловості, так і для населення. Про це під час засідання НКРЕКУ, присвяченого утвердженню оптової ринкової ціни вугілля на 2018 рік, розповів керівник Комісії Дмитро Вовк.

За його словами, тарифи для населення найближчим часом переглядати не планується. Однак вони нижчі за європейські в 6 разів. "В Європі середній рівень тарифів для населення становить 20 центів, по 28 країнам Європи", - заявив Вовк.



Також портал повідомляв про те, що зростання цін, яке під кінець літа стало просто галопуючим, останнім часом дивує навіть найстійкіших і бувалих українців. Де ж межа? Чому ціни б'ють вже навіть не по кишені, а по морді ?! - все частіше задаються питаннями прості громадяни.

А ось експерти запевняють - цінову межу поки не досягнуть. Восени на українців чекає черговий стрибок цін і інфляція. Так, виросте комуналка, через вартість палива і газу подорожчає проїзд, одяг і взуття додадуть ще 25%, а продукти - все 50% накинуть в ціні.