У Києві відкриють унікальний хостел, і розташовуватись він буде під землею, а точніше у вагонах метро.

Про це повідомляє UATV.

Перший у світі костел у вагонах запрацює на столичному Подолі. Два вагони всередині обладнають сучасними меблями і технікою, зокрема кондиціонерами. Також на території закладу буде мальовнича тераса.

Винахідник придбав два списаних вагони у Київського метрополітену торік, а тепер розпочав впровадження своєї незвичайної ідеї.


Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нічого подібного у світі ще не було.

"Немає прецедентів використання вагонів метро не за призначенням", – наголосила представниця власника хостелу Олена Чопорко.

Утилізовані вагони метро коштували власнику 546 тисяч гривень. Майже стільки ж було витрачено на доставку 28-метрових вагонів, кожен масою в 20 тонн, до історичного району Києва. Для розвантаження в локації використовували сучасний німецький кран, яких в Україні лише шість штук.

Майбутній хостел встановлено на бетонні рейки, вагони ще не мають відповідного вигляду, але невдовзі зарубіжний дизайнер змінить їх до невпізнання. Деталі проекту не розкриваються.

Нагадаємо, киян здивувала поява двох вагонів метро посеред вулиць столиці. Фото, як перевозять списані вагони, облетіли мережу. Користувачі одразу віджартувалися, мовляв, на Троєщині таки побачили метро.

"Укрзалізниця" повідомила про продаж двох старих вагонів метро. Як пояснили на сайті "Київський метрополітен" виставив два списані вагони через майданчик "Прозорро. Sale" у листопаді 2017 року. Їх і перевозили по Києву.

ТОП найкращих хостелів світу та чим вони такі популярні серед туристів

Як повідомляв портал "Знай.ua", туристи з досвідом розповіли, як врятувати свій відпочинок, якщо ви зіткнулися з неприємною ситуацією при заселенні в готель та що робити. Якщо вам не подобається те, що пропонують в обраному вами закладі.

Для жінок, які люблять мандрувати світом наодинці, створили корисний мобільний додаток, з допомогою якого можна знайти підходящий готель чи костел, а головне, бути упевненим у безпеці обраного закладу.