У Києві на вулиці Гетьмана водій у стані алкогольного сп'яніння спровокував серйозну аварію.

Знімки з місця інциденту оприлюднили на сторінці "Київ оперативний" у Facebook.

Власник Audi, вочевидь, втративши контроль над керуванням по слизькому шляху, на швидкості врізався у сусідній Renault, а потім ще у відбійник.

"Ну, не розумію! Ну,нажерся - будь людиною. Ні, обов’язково треба сісти за кермо, і на величезній швидкості мчати на своєму колись модному #Audi (#AA4771CX) по слизькій дорозі по Гетьмана", - йдеться в коментарі до фото.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Втім, водій не просто гнався на всіх парах по небезпечному відрізку дороги – примудрявся при цьому одночасно сигналити, блимати фарами та підрізати всіх, хто їде повз. Але логічно, що у такому стані довго вести машину не зміг би, тому скоро зачепив Renault, який рухався у попутньому напрямку.

"..потім так шандарахнувся у відбійник, що аж відкинуло у праву смугу. А потім одразу "а що ж робити? Треба тікати". Не встиг - затриманий очевидцями і поліцією. Звичайно, ці всі драгери - то не для нього, поїхав до лікаря-нарколога. Дай Боже, щоб не знудило дорогою, бо ще й прибирати за ним треба буде. Лише дивом обійшлося без травмованих", - зазначають свідки інциденту.

Що загрожує власнику Audi за водіння у нетверезому стані поки невідомо. Втім, штрафи за подібні порушення суттєві.

Якщо водій попався нетверезий за кермом у перший раз, він сплатить 10200 грн та позбавиться водійських прав строком на один рік. Якщо протягом року водій вчинить подібне правопорушення повторно, йому доведеться сплатити вже 20400 грн та втратити право керування транспортними засобами на строком на три роки.

За вживання водієм транспортного засобу після дорожньо-транспортної пригоди за його участю алкоголю, наркотиків, а також лікарських препаратів, виготовлених на їх основі, водієві треба сплатити 20400 грн або відбути адміністративний арешт на строк п’ятнадцять діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки.

Дивіться: п‘яний водій Audi в‘їхав у Renault, а потім у відбійник

Як повідомляв портал "Знай.ua", одесит відкрив стрілянину з вікна власної квартири. Рушницю, з якої стріляв чоловік у стані алкогольного сп'яніння, офіційно не зареєстровано. Наразі стрілок затриманий оперативниками. Ніякої інформації про постраждалих або загиблих немає.