Російський президент Володимир Путін сьогодні, 14 березня, здійснить робочу поїздку до до Краснодарського краю РФ і окупований Крим і Севастополь.

Як повідомляє прес-служба російського президента, в ході поїздки Путін відвідає будівництво Керченського моста. Крім того, він огляне аеровокзальний комплекс міжнародного аеропорту "Сімферополь", а також побуває в Севастополі.

Путін виключив повернення Криму

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що стало відомо, що Міноборони РФ запропонувало росіянам вибрати імена для нових зразків зброї.

Міноборони Росії запропонували на вибір 50 назв для кожного виду нового зброї, про який 1-го березня президент Росії Володимир Путін розповів під час послання Федеральним зборам. Російська Федерація створила новітню зброю, зокрема крилату ракету зі надпотужної ядерною установкою, невразливу для ПРО і ППО, підводний безпілотник, нове лазерну зброю. Основою російських "сил ядерного стримування" стали ракети стратегічного призначення, що летять по балістичної траєкторії. Путін також розповів про надзвуковому зброю, яке практично невразливою, і яке захочуть собі всі західні країни. Для крилатої ракети з ядерною енергоустановкою були запропоновані назви "Ватник", "Нежданчик", "Монарх", "Пальміра" і "Сталін".

Назви для бойового лазерного комплексу не відстають по креативності: "Вій", "Зайчик", "Василіск", "Офтальмолог" і "Горинич". Безпілотний підводний апарат, який може бути оснащений ядерними боєприпасами, росіяни запропонували назвати тематично: "Кракена", "Язь" і "Посейдон".

У Росії в силових відомствах кроку ніхто не зробить без схвалення згори. Таку думку висловив екс-міністр оборони України Анатолій Гриценко в інтерв'ю Дмитру Гордону. Колишній чиновник упевнений, що накази збити малайзійський Boeing рейсу MH17 і напасти на Україну віддавав особисто президент РФ Володимир Путін.