У Києві скандальні забудовники Олександр і Андрій Насиковський та їхня група компаній «DIM» не виконують своїх соціальних зобов'язань і після зведення новобудов, які фігурували в резонансних будівельних конфліктах, фактично вводять в оману представників місцевої громади. Про це журналістам розповіла киянка, яка стала жертвою будівельної «схеми» Насиковських.

Як розповіла в інтерв'ю Ніна Грабенко, представники Насиковських перед зведенням скандального ЖК «Автограф» на вул. Жмаченка, 20 в Києві пообіцяли компенсувати демонтаж гаражної конструкції, або перенести її в інше місце, усунути/компенсувати всі завдані незручності. Але по факту - киянку, яка є матір'ю двох дітей-інвалідів, обвели навколо пальця: будівельники таємно демонтували гараж, вивезли металеву конструкцію в невідомому напрямку, залишивши авто жінки під відкритим небом. Також, за словами жінки, після демонтажу її гараж було по-варварськи розграбовано.

«Ми з'ясували, що багато з того, що було в самому гаражі, просто вкрали: будматеріали чоловіка для господарства, речі, інвентар для будинку, інше цінне майно і навіть нашу консервацію, якої ми запаслися на зиму для прожитку сім'ї. Залишили нас без продуктів (зітхає жінка, з болем згадуючи той нещасливий вечір. - авт.)», - скаржиться Ніна.

За словами жінки з'ясувалося, що за діями будбригади, тітушек і переговірників з місцевими жителями-противниками будівництва нового ЖК стояли саме Насиковські.

Як поскаржилася нещасна городянка, замість обіцяного нового місця для гаража люди скандального забудовника встановили якийсь незрозумілий нелегальний МАФ в зеленій зоні поблизу її будинку, запропонувавши жінці заганяти своє авто в цю конструкцію.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

«Нам встановили типу гаража поблизу сусіднього будинку, але конструкція - дуже маленька, що не призначена для габаритів нашої машини. Новий так званий гараж поставили в зеленій зоні, де раніше були тенісні столи. Але це місце небезпечне - там постійно відбуваються якісь бійки, розбірки, п'яні дебоші, а недалеко стояли кіоски. Але з сусіднього будинку мені один чоловік сказав, що, якщо ви поставите своє авто, воно згорить разом з гаражем. Та й саме місце для гаража там незручне - виїхати/заїхати в нього незручно, доводиться їхати на машині по траві, а це ж - зелена зона. Ось так, через «Дісбуд» і Насиковських ми залишилися ні з чим: нас незаконно позбавили власності, і практично не компенсували збитки, незручності і пережитий стрес», - повідомила вона і поскаржилася, що її чоловік під час конфлікту ледь не загинув від пережитого стресу.

Жінка також повідомила, що в будинку (знаходиться по ул.Миропольская, 37 В), з яким сусідить скандальний ЖК «Автограф» люди Насиковських обіцяли зробити євроремонт в під'їзді і на балконах, але зробили тільки «косметику», а половину з обіцяного так і не виконали. Також стало відомо, що після будівництва ЖК в сусідніх будинках почали з'являтися тріщини, а на недороблений ремонт скаржаться все більше і більше мешканців.

Як нагадується в публікації, в подібних випадках соціально відповідальні забудовники ходять за такими бабусями, а власники «DIM» зробили все з точністю навпаки - взяли і фактично знехтували всім святим. «До речі, і після цього ЖК «Автограф» ще претендує на те щоб отримувати якісь нагороди? Фактично цей скандальний ЖК побудований на сльозах і болю місцевих жителів, з якими обійшлися як з мовчазною біомасою... Чисто по-людськи так не роблять...», - сказано в публікації.

Читати повне інтерв'ю за посиланням