У восьмому, заключному сезоні популярного американського телесеріалу "Гра престолів" загине багато персонажів.

Про це розповіло керівництво телеканалу HBO на медіаконференціі INTV в Ізраїлі, пишуть західні ЗМІ. "Це був дійсно потужний момент в нашому житті і кар'єрі. Ніхто з акторів не бачив сценарію до цього, вони (персонажі - ред.) Гинуть один за іншим", - сказала старший віце-президент HBO Франческа Орсі.

За її словами, після того, як актори прочитали сценарій, вони аплодували протягом 15-20 хвилин, у них на очах були сльози.

Нагадаємо, початок трансляції восьмого сезону "Ігри престолів" заплановано на квітень 2019 року. Серіал "Гра престолів", знятий за мотивами серії фентезійних романів Джорджа Мартіна "Пісня льоду і полум'я", з 2011 року став найпопулярнішим в історії каналу HBO.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фінал "Гри престолів"

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що У 2018 році в навчальній програмі Київського університету ім. Бориса Грінченка з'явиться курс за вибором "Гра престолів: міфи і ритуали". Програма нової дисципліни університету Грінченка охоплювати вивчення бестселера Джорджа Мартіна "Пісня льоду й полум'я" і його екранізації.

Курс викладатимуть студентам-філологам і студентам загальногуманітарних компетенцій всіх галузей. Студенти будуть вивчати ключові міфологеми "Ігри престолів" (хронотоп Семи Королівств Вестерос, образи-медіатори Стіна, Ліс), особливості релігійних культів Семи Королівств (Релігія Сім Віра Перших людей, Культ Рьглора, Утоплений Бог, Многоликий), реконструкцію ядерних і опозитивні міфосценаріів, які розгортаються в серії книг.

Крім того, команда ентузіастів The Seven Kingdoms планує випустити спеціальну модифікацію з елементами з серіалу "Гра престолів".

Розробники додадуть в гру контент, заснований на "Грі престолів", пишуть російські ЗМІ. Завдяки зусиллям ентузіастів в грі з'явиться більше 25 армій і 30 фотореалістичних героїв. Весь контент розробники обіцяють в точності заснувати на телевізійному серіалі.