В одному з приватних будинків села Давидів на Львівщині знайшли два трупи.

Про це повідомили представники Львівської облдержадміністрації.

"13 березня о 13:15 годині від начальника відділу цивільного захисту Пустомитівської РДА надійшла інформація про загибель у власному житловому будинку у с. Давидів, ймовірно, від отруєння чадним газом, місцевих жителів 1939 року народження та 1968 року народження", – зазначили в ОДА.

Однак згодом правоохоронці висунули іншу версію причин смерті.

За результатами слідства, попередньо причиною загибелі українців назвали самогубство одного з них. За версією правоохоронців, чоловік 1968 року народження міг накласти на себе руки, а причину смерті іншого – 1939 року народження поки що не встановили.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Наразі поліція працює на місці трагедії. Усі деталі з'ясовуються.

Нагадаємо, в результаті отруєння чадним газом на Житомирщині загинула ціла родина та їх гості. В одному з приватних будинків виявили одразу 8 трупів, включаючи маленьких дітей. Трагедія сталось у Бердичеві, 5 березня.

У Львові, 9 березня, знайшли тіло молодої дівчини без ознак життя. Труп знаходився у квартирі одного з будинків. Загиблою виявилася неповнолітня дівчина.

У Києві моторошна знахідка сколихнула місто. Посеред купи металобрухту знайшли труп немовляти. Працівники металобази виявили тіло новонародженого, коли розбирали сміття в одному з контейнерів.

Труп сутдентки знайшли у валізі на дні озера

Як повідомляв портал "Знай.ua", вночі 18-річний школяр увірвався з ножем до чужого будинку, мешканці якого вже спали і не підозрювали ні про що. Хлопець покремсав 4-річного хлопчика і його батька, а також напав на вагітну жінку. У цій історії вдалося вижити тільки їй,жінку терміново госпіталізували з численними ранами.

Днями у Києві знайшли труп українського військовослужбовця, який повертався з відпустки на Донбас. Бездиханне тіло лежало на залізничних коліях, на ньому виявили сліди побиття.