14 березня на Донбасі між Івано-Дар'ївкою і Спірним цивільні особи виявили тіло чоловіка у військовій формі одягу.

Як передає прес-центр АТО, ніяких документів, які б засвідчували особу, не виявлено.

"Тіло доставлено в Бахмутське відділення бюро судово-медичних експертиз ГУ НП в Донецькій області для проведення розтину і гістологічної експертизи. В даний час представниками Національної поліції і Військовою службою правопорядку ЗС України здійснюються заходи щодо ідентифікації тіла", - вказується в повідомленні.

Вбивство сім'ї кума Януковича

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що за минулу добу бойовики чотири рази відкривали вогонь по українських позиціях на Донбасі. Зокрема, на Луганському напрямку, по укріпленнях неподалік від населеного пункту Луганське застосували гранатомети і великокаліберні кулемети, а по позиціях поруч з Артемовим - гранатомети і стрілецьку зброю, вказується в повідомленні прес-центру штабу АТО.

На Донецькому напрямку вони вели вогонь з 82 мм мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по опорних пунктах сил АТО неподалік від Пєсков. Зі стрілецької зброї вели вогонь по шахті Бутівка. В результаті обстрілу один український військовий отримав поранення. Його доставили в лікарню. Стан здоров'я солдата оцінюється як задовільний.

В одному з приватних будинків села Давидів Львівської області знайшли два трупи. "13 березня о 13:15 годині від начальника відділу цивільного захисту Пустомитівської РДА надійшла інформація про загибель у власному житловому будинку в с. Давидів, ймовірно, від отруєння чадним газом, місцевих жителів 1939 року народження і 1968 року народження", - відзначили в ОДА .

Однак згодом правоохоронці висунули іншу версію причин смерті. За результатами слідства, попередньо причиною загибелі українців назвали самогубство одного з них. За версією правоохоронців, чоловік 1968 року народження міг накласти на себе руки, а причину смерті іншого - 1939 року народження поки не встановили.