15 березня з 19:00 до 20:00 в Києві станція Олімпійська буде закрита на вхід і вихід, Палац спорту - на вихід, Площа Льва Толстого - на вхід.

Як передає прес-служба столичного метрополітену, 15 березня буде обмежено роботу трьох станцій метро через проведення матчу 1/8 фіналу Ліги Європи між Динамо і римським Лаціо на НСК Олімпійський.

Перед початком гри з 19:00 до 20:00 станція Олімпійська буде закрита на вхід і вихід, Палац спорту - на вихід, Площа Льва Толстого - на вхід. Після 21:00 можливе обмеження для пасажирів на вхід на ці станції.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 12 березня на Сирецько-Печерській лінії метро, ​​зелена гілка, між станціями Видубичі та Славутич сталося коротке замикання, і, як результат - невелика пожежа. На даний момент рух вже відновлено. Раніше, в Києві біля станції метро "Лісова" на Броварському проспекті прогриміли два потужні вибухи. Невідомі кинули гранати, які успішно здетонували.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В результаті події дотла згорів автомобіль Toyota Camry, кілька людей серйозно постраждали. Злочинцям вдалося втекти, поліцейські оголосили план "Перехоплення".

У Києві відкриють унікальний хостел, і розташовуватися він буде під землею, а точніше в вагонах метро. Перший в світі хостел в вагонах запрацює на столичному Подолі. Два вагони всередині обладнають сучасними меблями і технікою, в тому числі кондиціонерами. Також на території закладу буде мальовнича тераса. Винахідник придбав два списаних вагони у Київського метрополітену в минулому році, а тепер почав впровадження своєї незвичайної ідеї.

Утилізовані вагони метро коштували власнику 546 тисяч гривень. Майже стільки ж було витрачено на доставку 28-метрових вагонів, кожен масою в 20 тонн, до історичного району Києва. Для розвантаження в локації використовували сучасний німецький кран, яких в Україні всього шість штук.

Майбутній хостел встановлено на бетонні рейки, вагони ще не мають відповідного виду, але незабаром зарубіжний дизайнер змінить їх до невпізнання. Деталі проекту не розкриваються.