Сьогодні, 7 лютого, свій 39 рік святкує знаменитий голлівудський актор Ештон Кутчер.

Уродженець штату Айова, Кутчер починав кар'єру спортсмена, проте мріяв про зовсім іншу діяльність. Пізніше він покинув спорт та подався у актори.

Перша його роль відбулась у мюзиклі "Принцеса, що плаче, і Золотий Гусак".

Згодом Кутчера, студента факультету біохімії, помітили представники модельного агентства в одному з барів і запросили взяти участь у конкурсі. Після його перемоги, Ештон продовжив кар'єру моделі та працював з такими світовими кутюр'є як Версаче, Келвін Кляйн і Томмі Хілфігер.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Свою акторську кар'єру почав в телесеріалі "Шоу 70-х". Перша роль в кіно - "Скоро буде" (1999). Відомим став після ролі в молодіжному хіті "Де моя тачка, чувак?".

Знаменитість актору принесли ролі у стрічках "Молодята" (2003), "Ефект метелика" (2004), "Дочка мого боса" (2003), "Вгадай хто?" (2005), "Одного дня у Вегасі" (2008).

Зараз актор перебуває у шлюбі з голлівудською зіркою Мілою Куніс. Знамениті батьки виховують двох дітей.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", щасливі зіркові батьки, актори Ештон Кутчер та Міла Куніс вперше показали свого меншого малюка, який з'явився на світ у листопаді 2016 року.

Фільми, які принесли всесвітню славу акторові