В окупованій Ялті вирішили перестрахуватися перед початком сезону 2017: щоб черговий сезон не став провальним, туристів вирішили залучити досі небаченою забавою - фестивалем вуличної їжі.

Як повідомляють окупанти, фест "Кримбургер" проведуть 15-17 вересня, де близько 20 рядових закусочних позмагаються за звання найкращої у приготуванні бутербродів.

Читайте також: Українська кухня підкорює світ

Другий знаковий захід - змагання аматорських літальних апаратів. Геніальність ідеї полягає в тому, щоб успішно провести політ і приземлитися на воду. Захід заплановано на 25 червня і на нього вже зареєструвалося близько двох десятків сміливців.

Крім цього, 29-30 квітня в анексованому Криму проведуть велопробіг, позмагаються в стрибках у воду з висоти і змусять вуличних танцюристів змагатитися між собою.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як Ніколас Кейдж влаштував шанувальникам сюрприз на іменному фестивалі