Доки знайомі та рідні прочісували Київ у пошуках зниклої безвісти 13-річної школярки, дівчина, як виявилось вже була мертвою. Тіло дитини, яка була 2005 року народження, знайшли посеред недобудови у Святошинському районі.

Про це повідомляє "Київ. Оперативний".

"Жахливий випадок стався сьогодні, близько 12:00, на проспекті Перемоги в Святошинському районі. На території недобудови знайшли тіло. За попередньою інформацією, дівчина, яка загинула виявилася розшукуваною. Вона була 2005 року народження", - відзначають в соцмережі.

За попередніми даними, під час пошукових дій оперативники

В мережі опублікували шокуючи кадри з місця страшної знахідки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Судячи з відео, тіло виявили на території будівництва багатоповерхівки на перетині проспекту Перемоги та вулиці Живописної, неподалік від автостанції "Дачна". Відомо, що це практично край міста, поруч знаходиться зеро, вулиці малолюдні, навколо багато інших недобудов та хащі. За словами місцевих жителів, там часто можна побачити групи підлітків.

Наразі всі обставини та причини смерті дитини з'ясовують правоохоронці.

Нагадаємо, у Facebook Діана Лук'янчук звернулась до всіх небайдужих з проханням допомогти знайти Олену Маркову, яка зникла на днях в Солом'янському районі. Поки що невідомо про долю дівчини.

Також служба розшуку дітей Нацполіціі повідомляє, що Деснянське управління розшукує неповнолітніх Артура Олефіра (2006 р.н.) і Данила Пархомeнка (2002 р.н.).

Шокуючі кадри з місця подій

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві працівники металобази знайшли бездиханне тіло дитини в одному з металевих контейнерів серед купи металобрухту. На місце виїхали поліція та слідчо-оперативна група, які вже і будуть з‘ясувати обставини смерті дитини.

У Львові розшукують водія BMW, який врізався в карету "швидкої" та втік з місця аварії.