Екс-прем'єр-утікач Микола Азаров випустив нову книгу з назвою "Уроки Майдану. Україна після перевороту". Для того, щоб представити своє досягнення, він скликав прес-конференцію.

Про це написав у Twitter російський журналіст Юрій Вендік.

Читайте також: Микола Азаров зробив несподівану заяву

Як розповів сам Азаров, його книга присвячена політичним подіям в Україні в останні кілька років.

У своєму творінні екс-прем'єр-утікач розмірковує про події Майдану, про майбутнє країни, можливі вибори та наслідки зміни влади.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше бабак на прізвисько Тимко, який живе на біологічній станції ХНУ ім. Каразіна в Харкові, передбачив подальшу долю безвізового режиму для України. Повороживши на табличках, бабак повідомив, що українці зможуть відвідувати європейські країни без віз уже в 2017 році.

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.uа", Азаров програв усі судові інстанції у справі проти СБУ та екс-радника Наливайченка, намагаючись відбілити свою репутацію.