Третій рейх перебував у вічному пошуку надсил і надможливостей. Поширювалися пошуки і на наш світ, і на його межі. Одним із таких напрямів була Доктрина вічного льоду: пошук істини в космосі. Про це повідомляють ЗМІ.

У середині 1925 року нікому невідомий досі інженер Ганс Гербигер розіслав по всім університетам розлоге повідомлення: "Вибір необхідно зробити зараз: з нами чи проти нас! У той час як Гітлер очистить політику, Ганс Гербигер змете з лиця землі всі брехливі науки. Доктрина вічного льоду буде знаком відродження німецького народу".

Хто міг знати, що так починалася одіозна Доктрина вічного льоду, яка привела в захват самого фюрера, який вирішив пошукати правди на далеких планетах.

В основу своєї теорії Гербигер абсолютно безпідставно поклав одвічну боротьбу двох почав, льоду і полум'я. Інженер чомусь вважав, ніби сили тяжіння і відштовхування пронизують всю систему Всесвіту.

Раніше, рентгенівська спектроскопія допомогла дослідити кристали алмазів, зібрані на родовищах у ПАР, Китаї, Заїрі та Сьєрра-Леоне, і виявити в них мікровключення звичайного водного льоду, але в рідкісній кубічній фазі Льоду-VII.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, вчені Університету Нью-Гемпширу в США з'ясували, що вплив радіації на астронавтів, які здійснюють міжпланетну подорож, виявиться набагато серйозніше, ніж передбачалося. Причиною цього є зниження сонячної активності, в результаті чого сонячний вітер менш ефективно відображає космічні промені.

Крім того, відоме космічне агентство NASA під час пленарного збору від 15 березня заявило, що до Землі летить метеорит великих розмірів.

Також, загадкове гамма-випромінювання, що виходить із центру Галактики, породжують молоді нейтронні зірки, які живуть у найщільнішому регіоні ядра Чумацького Шляху, а не розпади частинок темної матерії. До такого висновку прийшли астрофізики, що опублікували статтю в журналі Nature.

Дивіться сюжет про Гітлера

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", любителі лягати після півночі, у нас для вас погані новини.