У спільноті "Типове Запоріжжя" в соціальній мережі Facebook опублікували фото злодія, який намагався пограбувати жінку. Інцидент стався у міському транспорті. Крадіжку зловмисник зробити не встиг, його спіймали раніше і, судячи з фото, зробили фізичне зауваження. У мережі закликають людей бути пильними в транспорті.

"Сьогодні по 61 маршруту був помічений молодий чоловік, який витягнув у жінки мобільний телефон. Люди будьте пильні!", - написав у співтоваристві місцевий житель Ігор Пилипушка.

У свою чергу жителі міста висловили своє обурення у коментарях до публікації про злодюжку.

"Шкода, що під колеса тієї ж маршрутки не поклали. Торчок кончений. Таким створінням треба не в ніс давати, а руки відрубувати. Добре, що був помічений. Судячи з фото, не тільки був спійманий, але й покараний. Лінчувати цю тварюку. Подивіться на руки і ви побачите, що він кончений наркоман, його потрібно не бити, а здати в поліцію", - пишуть місцеві жителі.

Більш того, одна з жінок в коментарях розповіла, що по фото впізнала цього хлопця. Виявилося, що він днями теж намагався її пограбувати.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Виродок! Саме його рука лізла в мою кишеню 8 березня на зупинці. Я вчасно помітила. Спасибі, хто дав йому в ніс, у мене теж було таке бажання", - написала користувачка.

Варто також відзначити, що у коментарях користувачі розділилися на два табори – знайшлися ті, хто заступився за хлопця.

"Пробачити, зрозуміти і відпустити! Особисто я б так вчинив, але попередньо поспілкувався б з ним. У мене теж витягли було телефон, дівчина. Молодець! А я лахонувся, після цього розумнішим став. Люди, звідки стільки ненависті? Людина просто заплуталася в житті", - пише один з місцевих жителів.

Дивіться, як уберегтися від кишенькових злодіїв

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що крадіжка в центрі Києва обурила мережу. На Поштовій площі в Києві сталася крадіжка. Невідомий витягнув з кишені куртки дівчини iPhone. Так, жертва шахрая звернулася за допомогою у відділення поліції. Там вона написала заяву, однак копи не дали гарантій того, що смартфон буде знайдений.