Лондонський безхатько Чарлі Хеннессі шість років тинявся по місту і не міг знайти роботу, щоб забезпечити собі дах над головою. Однак у нього нічого не виходило. Фатальне невезіння закінчилося тоді, коли він зустрівся з випадковим перехожим, який подарував йому смартфон.

Ситуація змінилася на початку березня 2018 року, коли на велике здивування Хеннессі незнайомець просто так віддав йому свій старий гаджет. Про це пише The Sun.

Отримавши подарунок, бездомний не розгубився і зловив безкоштовний Wi-Fi біля місцевої кав'ярні. Він зареєструвався в Twitter і почав постити повідомлення. У перших твітах Хеннессі розповів, звідки у нього телефон і як він вийшов в мережу. Пізніше додав, що знайшов зарядний пристрій, який працює.

У своїх постах він ділився думками з людьми про життя, насущні проблеми і психічне здоров'я.

"Я бездомний. Не злий. Я не дурний і не наркоман, не насильник і не обманщик, не божевільний і не жадібний, не хворий і не п'яний і, ймовірно, не хочу вас вбити. Якби ви зустрілися зі мною в більш приємній обстановці, я б вам сподобався, я хороший хлопець. Але у мене немає дому. Це все, що у мене є", - написав Хеннессі. Його пост зібрав понад три тисячі ретвітів і близько восьми тисяч лайків.

Уже через 24 години після того, як бездомний зареєструвався в Twitter, у нього з'явилися перші фоловери, які підтримали його в нелегкій ситуації. Через тиждень за його оновленнями стали стежити тисячі людей: деякі з них перекидували безхатьку гроші і пропонували купити їжу.

А невдовзі Хеннессі заявив, що йому запропонували роботу в Брайтоні. Він відразу ж відправився на співбесіду: завдяки фоловерам йому вистачило грошей, щоб оплатити дорогу та заплатити за нічліг в іншому місті.

Бездомний знайшов роботу і постійний дохід. Однак Чарлі Хеннессі не заспокоївся на цьому. Він сам став допомагати таким же бездомним вибратися з лондонського дна. Чарлі не п'є і не курить, він не вживає наркотики і має поступливий характер. Йому всього 29 років і попереду все життя. Однак колишній волоцюга, схоже, знайшов свою стежку і сенс життя. Він сьогодні один з найактивніших волонтерів, що допомагає лондонцям, які залишилися без даху над головою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", активісти на Івано-Франківщині забезпечили житлом безхатька, який останні чверть століття прожив у підвалі.

70-річного жителя Калуша помітив на вулиці фотограф. Дідусь годував голубів крихтами хліба. Хлопець вирішив познайомитися з пенсіонером, однак був глибоко вражений, коли дізнався, яке життя випало на долю чоловіка.