Відомий український політолог та блогер Олексій Голобуцький знайшов деякі зміни в зовнішньому вигляді російського президента Володимира Путіна.

Блогер у своєму Telegram-каналі показав, які зміни перенесло обличчя Путіна всього за один тиждень.

"Зверху сьогоднішнє (16 березня - ред.) звернення Путіна із закликом прийти на вибори, а знизу - поздоровлення з 8 березня. Тиждень минув, а як він змінився. Ботокс за тиждень розсмоктався, так і грим інший наклали. Багатоликий карлик..." - прокоментував Голобуцький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в останні кілька місяців на території анексованого Криму вдвічі збільшилася кількість російського військового контингенту. Крім цього РФ перекинула сучасне озброєння і практично перетворила півострів в базу для секретних бойових операцій. Такі дані нещодавно оприлюднила заступник глави МЗС України Олена Зеркаль під час засідання Ради Безпеки ООН:

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Ми спостерігаємо посилену мілітаризацію Криму, яка вже змінила баланс безпеки в регіоні. Росія більш ніж удвічі збільшила чисельність свого військового персоналу на півострові і проводить модернізацію військової інфраструктури Криму для розгортання ядерної зброї", - заявила вона.

Як повідомляв портал "Знай.uа" про причетність російської сторони до отримання несанкціонованого доступу до комп'ютерних систем, які безпосередньо пов'язані з енергетичними мережами та іншою інфраструктурою США відкрито заговорили представники адміністрації Дональда Трампа.

Американські чиновники, співробітники ФБР, а також міністерства внутрішньої безпеки та розвідувальних служб отримали підтвердження того, що Кремль нацьковує своїх хакерів для організації кібератак. Їм вдалося проникнути в енергетичний, ядерний, торговий, водний, авіаційний і промисловий сектора США.