Відразу ж після першої вечірки Римма, яка з'явилася на знайомстві з Холостяком у вбранні нареченої, пропала. Дівчину шукали учасниці проекту і знімальна група, але безрезультатно.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Коли ж Римма повернулася, то кожен раз вона розповідала різні версії того, де була весь цей час. Учасниці навіть припускали, що у неї є відносини поза межами проекту.

Все прояснилося на церемонії троянд, коли несподівано на проекті з'явилася поліція. Як виявилося, Римма спілкувалася зі своєю сестрою під час відсутності, і після цього дзвінка сестра дівчини вирішила, що їй на проекті не комфортно. Справа в тому, що перший тиждень "Холостяка-8" почалася з подорожі в будинках на колесах, і, зрозуміло, учасницям були надані не всі зручності.

Розібравшись у ситуації, Рожден прийняв рішення попрощатися з дівчиною. Незважаючи на те, що на побаченні Римма отримала троянду від Холостяка, вона все ж залишила проект.

Варто відзначити, що раніше 16 березня на телеканалі СТБ вийшов очікуваний другий випуск романтичного реаліті - шоу "Холостяк-8", в якому дівчат, які претендують на серце головного героя, співака Рождена Анусі, відправили в незвичайну подорож.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дівчата ділилися враженнями, розповідаючи як понабирали з собою туфель і одягу. Передчували чарівну подорож. Однак геромїнь шоу чекав жахливий сюрприз: подорож в трейлерах! Довга дорога стала нестерпним жахом.

"Складні побутові умови допоможуть зрозуміти, наскільки кожна з дівчат готова до важкої сімейного життя", – пояснить таке випробування Холостяк Рожден Анусі.

У цю п'ятницю телеглядачі нарешті дізнаються, куди пропала Риму, несподівано зникла з вечірки. Творці проекту обіцяють дуже напружений тиждень, здивутися точно буде чому.

Холостяк – це популярний проект про те, як завоювати серце чоловіка і не втратити його симпатію. "Холостяк" показує, що іноді потрібно ризикувати, щоб не шкодувати про те, що не зроблено. На очах телеглядачів зароджуються перші симпатії і світлі почуття, а інколи і велика ворожнеча. На прикладі учасників романтичного реаліті «Холостяк», української версії популярного американського «The Bachelor», можна зрозуміти, що любов – це велика праця, навчання на своїх помилках, терпіння і вміння зберігати затишок.

Крім того повідомлялось, що Рожден Анусі, головний холостяк країни, розповів про свої стосунки з Анною Седаковою. 29-річний співак і композитор прокоментував свої останні романи в ефірі українського телеканалу СТБ.

Колись Анусі намагався будувати стосунки з відомою співачкою Анною Седаковою. Але важкий робочий графік завадив артистам. Холостяк хотів стати батьком її дітей, в той час коли Седакова заперечувала будь-які чутки про їхні відносини. Співачка намагалася не спілкуватися з журналістами про роман з артистом.

У свою чергу Анна Сєдакова висловлюється про Рождена як про талановитого музиканта і порядну людину. Разом зірки записували альбом. Співачка впевнена, що він зможе добитися величезних успіхів.

Холостяк 8 Рожден Анусі пояснив, чому розлучився з Анною Седоковою.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Єгор Крід зізнався, що думає про "самиць" з Холостяка.