Існує стереотип, що iPhone, iPad і iPod Touch - це стабільна і швидка обробка даних, а ось Android - постійні глюки.

Проте, з часом ситуація докорінно змінилася. Аналітики з Blancco перевірили обидві системи, результати вразили всіх.

Експерти виявили, що додатки на iPhone вилітають в три рази частіше, ніж на Android. Про це свідчить загальна статистика. У неї включені не тільки випадкові вильоти програм та ігор із-за якихось багів, але і відмова запускатися взагалі. Це говорить про велику ганьбу компанії Apple, яка за останні кілька років перетворила ідеально працює операційну систему iOS продукт, який гірше за свого головного конкурента в три рази.

Проте якщо копнути глибше, то все не так погано. Справа в тому, що програми на iPhone, iPad і iPod Touch вилітають в три рази частіше виключно через щорічного виходу нових версій операційної системи iOS. Через 2-3 місяці з моменту релізу ситуація приходить в норму. Експерти впевнені, що якщо б Apple не займалася таким агресивним випуском нових версій ОС кожен рік, то програмне забезпечення працювало б набагато стабільніше.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також аналітики просять взяти до уваги той факт, що коли виходить нова iOS, то її в один момент часу можуть встановити на свої пристрої всі власники iPhone, iPad і iPod Touch, за умови її сумісності. У випадку з Android справи йдуть гірше. Як показує практика, практично всі смартфони на базі цієї операційної системи не отримують великих оновлень, тому програмне забезпечення працює без яких-небудь проблем, так як в ОС нічого не змінюється.

На основі цього аналітики Blancco запевняють, що стабільність iOS і раніше вище такої на Android, проте з кожним роком ситуація змінюється. Якщо вона продовжить розвиватися у нинішньому напрямку, то вже зовсім скоро від стабільності та надійності iPhone, iPad і iPod Touch не залишиться і сліду.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Apple назвала дату своєї щорічної конференції для розробників WWDC 2018. Презентація пройде з 4 по 8 червня поточного 2018 року в Сан-Хосе (штат Каліфорнія) в McEnery Convention Center.