16 березня Женя Галич, фронтмен відомого українського рок-гурту "О.torvald", який представляв Україну на Євробаченні 2017, відвідав радіостанцію "Люкс ФМ". Слава Дьомін та Таня Татарченко, ведучі шоу "Зарядка", запропонували співакові цікаву авантюру.

Про це повідомляє Clutch.

Ведучі попросили Галича заспівати знаменитий музичний хіт "Вовчиця", який є своєрідною візиткою Олега Винника, головного феномена української сцени. Ця ідея дуже сподобалася рок-музиканту і він із задоволенням прийняв пропозицію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У прямому ефірі шоу "Зарядка" для Жені Галича включили потрібну мінусівку. Артист сказав: "Я буду дуже старатися!", - і почав співати. Відео-виконання "Вовчиці" відразу після ефіру виклали на офіційний YouTube-канал "Люкс ФМ".

Працівники радіо були в захваті від "Вовчиці" у виконанні Жені Галича. Вони підкреслили в описі ролика:

"Соліст гурту "О.torvald" Женя Галич співає, як бог! Ми попросили його заспівати знамениту "Вовчицю" Олега Винника. І те, що ви зараз почуєте, вас просто вразить. Ось це був би дует – Женя і Олежка!".

Ви маєте можливість послухати обидві версії легендарного хіта і вибрати, яка вам більше до душі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", далеко не всі українські зірки з радістю їдуть з концертами в невеликій міста і районні центри. І не дивно – публіка тут, як "детектор брехні", на відміну від столичної добре відрізняє, хто є хто насправді.

Не бояться хіба що ті, кому звання народних улюбленців дісталося вже давно – наприклад, керівник гумористичного шоу "Вар'яти" Сергій Притула та співак Олег Винник. У кожного з них переважно жіноча аудиторія, як показують опитування.

Також портал повідомляв про те, що надзвичайний ажіотаж у ТРЦ «Термінал» р. Бровари з приводу концерту , який за два дні на «Льодовій арені» зібрав понад 10 тис. глядачів. Про це пише Ukr.Media.

Квитки на виступ артиста 8 березня були розпродані в перші 2 тижні після оголошення продажів . Через це менеджмент співака прийняв рішення зробити додатковий концерт.

Крім того, містечко в передмісті Києва два дні поспіль лихоманило пробками на вулицях і натовпами біля спортивної арени. У Броварах давав концерт Олег Винник, передає 1+1. Це справжній феномен - співак, якого ніколи телебачення серйозно не розкручували, спокійно збирає багатотисячні зали.