Рожден Анусі, головний холостяк України, який нещодавно у інтерв'ю розповів про стосунки з відомою українською співачкою та екс-учасницею популярного гурту "ВІА Гра" Анною Сєдоковою, заявив, що хотів стати батьком її дітей. Проте згодом пара вирішила розійтись.

На той час зірки не хотіли коментувати всі чутки, які просочувалися в пресу.

Цю інформацію передає журнал Viva.

Проте відомий композитор та музикант, під час запуску проекту "Холостяк", зізнався на всю Україну, через що все-таки йому та Анні Сєдоковій довелося розірвати стосунки. Як говорить Рожден, вони були надто різними.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Чому не склалося? Думаю, можна навіть не ставити це питання, а подивитися на Аню, на її життя, на її оточення і на те, що з нею відбувається. Подивитися на мене, що зі мною відбувається. Здається, очевидно і зрозуміло, що ми трішки різні. От і все", - прокоментував Рожден Анусі.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", Рожден Анусі, головний холостяк країни, розповів про свої стосунки з Анною Седаковою. 29-річний співак і композитор прокоментував свої останні романи в ефірі українського телеканалу СТБ.

Колись Анусі намагався будувати стосунки з відомою співачкою Анною Седаковою. Але важкий робочий графік завадив артистам. Холостяк хотів стати батьком її дітей, в той час коли Седакова заперечувала будь-які чутки про їхні відносини. Співачка намагалася не спілкуватися з журналістами про роман з артистом.

Також портал повідомляв про те, що 16 березня на телеканалі СТБ вийде очікуваний другий випуск романтичного реаліті - шоу "Холостяк-8", в якому дівчат, які претендують на серце головного героя, співака Рождена Анусі, відправили в незвичайну подорож.

Дівчата ділилися враженнями, розповідаючи як понабирали з собою туфель і одягу. Передчували чарівну подорож. Однак геромїнь шоу чекав жахливий сюрприз: подорож в трейлерах! Довга дорога стала нестерпним жахом.

Крім того, у першому ефірі шоу "Холосяк 8 сезон" Рожден Анусі поділився з дівчатами своєю творчістю – заспівав для них свій хіт "Знаєш".

На першу вечірку приїхав шкільний автобус з дітьми, які привезли "найцінніше, що у них було". Участь брали дівчата: Ганна, Марія, Орися, Настя, Олена, Настя, Галина, Рима, Іванна, Яна, Наталія, Ольга, Ольга, Настя.