Дивну ситуацію змогли зняти з навколоземної орбіти. Американська компанія NASA виклала відеоролик з блискучими білими об'єктами, які літають на фоні Землі.

Хто ж це, ангели?

Багатьом людям хочеться вірити, що існують ангели-хранителі. Сьогодні можна знайти людей, які виходять на контакт з ангелами охоронцями. Зазвичай це медіуми, які передають повідомлення зі світу духів. Вірити в це чи ні, кожен вирішує сам.

Але, не можна заперечувати, що тема про ангелів нікого не залишає байдужим. Люди чують всюди повідомлення про те, що ангел врятував людину від смерті, чи підтримав у важку хвилину життя. Такі історії часто стають сюжетом для багатьох популярних фільмів. У магазинах продається безліч сувенірів із зображеннями ангелів. Про ангелів можна знайти сотні книг. А скільки пісень було присвячене темі ангелів, навіть не злічити.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раніше вчені Університету Нью-Гемпширу в США з'ясували, що вплив радіації на астронавтів, які здійснюють міжпланетне подорож, виявиться набагато серйозніше, ніж передбачалося. Причиною цього є зниження сонячної активності, в результаті чого сонячний вітер менш ефективно відображає космічні промені.

Дослідники проаналізували дані з допомогою CRaTER — прилад, розташований на борті автоматичної станції Lunar Reconnaissance Orbiter, у відкритому космосі. Призначенням його є оцінка шкідливого впливу космічних променів і сонячної радіації. Виявилося, що випромінювання, джерелами якого є об'єкти за межами Сонячної системи, стає більш інтенсивним. Причиною цього є аномальний довгий період низької сонячної активності.

Як повідомляв портал "Знай.uа" всесвітньо відоме космічне агентство NASA під час пленарного зборів від 15 березня заявило, що до Землі летить метеорит великих розмірів. Космічне тіло помітили 13 березня, після чого проводився аналіз небезпеки наближення такого космічного об'єкта. У звіті NASA кажуть, що це метеор впаде в районі Монголії чи Казахстану. Однак при зміщенні траєкторії місцем дислокації може виявитися Росія чи Китай. Вчені вважають, що об'єкт може "згоріти" в області космічного сміття або поясу астероїдів.