20 березня нас чекає дуже магічний день. Такі дні бувають раз на рік, тому настійно радимо не пропустити хорошу енергію. Що ж за день такий та що він означає для людства.

Про це повідомляють росЗМІ.

У цей день відзначають весняне рівнодення - входження Сонця в знак Овна. Це точка початку нового астрологічного року, точка потужного старту. Настає весна, природа пробуджується і починається новий виток життя.

Сонце - головний дарувальник життя на нашій планеті, перебуваючи в Овні, воно несе максимум життєвої енергії, максимум сили.

Сьогодні Сонце і Місяць зустрінуться на небі, відбудеться молодик. Молодик буває кожен місяць, але це не просто молодик, а молодик в знаку Овна. Таке астрономічне явище буває раз на рік і вважається дуже важливою точкою. Молодик - на рівні місяця - це теж символ нового періоду, початку. Тут же сходяться разом символізм потужного старту на рівні Сонячного циклу (входження в знак Овна) і Місячного. Тому молодик в Овні, який завжди буває в березні - квітні - це прекрасний час для того, щоб енергетично запустити свої цілі і бажання, отримати потужну підтримку космосу.

Рівнодення настане 20 березня в 19 годин 15 хвилин за московським часом. Практику прописування своїх бажань потрібно встигнути зробити протягом 8 годин після цього часу.
Якщо ви розбираєтеся в астрології, можете знайти найбільш підходящий час для цієї практики. Якщо не розбираєтеся - нічого страшного, робіть тоді, коли буде вільний час і ви залишитеся на самоті. Практика вимагає зосередженості.

Отже, що ми будемо робити? Ми будемо прописувати на папері свої бажання на найближчий час, головні і найцінніші бажання. Тому, перше, що вам потрібно зробити вже сьогодні - це добре подумати, що для вас дійсно важливо найближчим часом (максимум рік), які цілі ви хочете реалізувати. Можете поки скласти попередні списки, щоб завтра в потрібний час не відволікатися на цю частину практики.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Які бажання добре писати?

Взагалі, можна будь-які значущі для вас цілі на найближчий час (максимум рік). Але особливо добре писати цілі, які резонують з енергією дня. Так як молодик буде в Овні (+ Сонце в екзальтації), дуже добре просити про:

- Здоров'я, життєву силу, енергії
- Перемогу в будь-яких змаганнях, перемогу в спорті
- Захисту в складних ситуаціях
- виграш в суді
- здобуття слави, визнання, популярності
- Успіх і просуванні ваших бізнес проектів

Сьогоднішній молодик буде в період другого Місячного будинку. Це зона від 12.51 до 25.42 Овна. Енергія даного місячного будинку також пов'язана з потужним стартом, початком, вогняної енергії. Символ цього будинку - Король, який сидить на троні. Тому дуже добре будуть виходити цілі, які пов'язані з:

- Просуванням по кар'єрі (начальство буде вас підтримувати)
- Примиренням після конфліктів, взагалі налагодженням відносин
- Допомогою людей, що володіють владою, грошима (королі)

Тепер про головні правила цієї техніки.

• Цілей повинно бути не більше 9-10. Краще вибрати число 9. Це число магічно ще і пов'язано з Місяцем. Чому не варто писати більше - щоб ваша енергія не розсіюється. Менше писати можна, але я раджу не менше двох-трьох бажань.

• Писати обов'язково від руки. Чи не в комп'ютері. Добре писати червоним кольором.

• Під час роботи важливо, щоб вас ніхто не відволікав, вимкніть телефон, зніміть годинник і інші металеві пристрої з себе.

• Вимкніть світло, потім запаліть червону свічку.

• Розслабтеся і почніть повільно і красиво прописувати свої бажання.

• Коли напишіть все, прочитайте список вголос.

• Після цього посидьте хвилин 20-30 і помедитируйте на свої цілі. Важливо кожну мету пропустити через себе, уявіть барвистий фільм, як ніби це все вже реалізувалося, важливо бути всередині фільму, бути активним учасником подій, а не дивитися на фільм з боку.

• Потім залиште свічку догоряти поруч зі списком цілей, можна поставити прямо на список, тільки в свічнику. Свічка повинна догоріти до кінця, тому не беріть занадто товсті свічки. Ви можете в цей час займатися своїми справами.

• Коли свічка догорить, обряд вважається закінчений.

Що робити зі списком потім? Є кілька варіантів.

• Чи можете постійно носити його з собою, наприклад, в щоденнику.

• Можна покласти на вівтар або священне для вас місце.

• Можна просто покласти під матрац.

Через рік, коли знову буде молодик в Овні, список потрібно спалити і почати нове коло.

Ще один бонус, про який хочу розповісти в рамках цієї чарівної дати. У перший Місячний день, після весняного рівнодення - дуже добре створювати дошку бажань або карту скарбів. Думаю, всі знають, що це таке. Це графічний колаж ваших цілей і бажань.

Міфи і факти про повний місяць, які ви могли не знати.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що приготували вам зірки на понеділок.