Гесс Холлідей, американська модель плюз-сайз, полюбляє влаштовувати відверті фотосесії не тільки для популярних видань, а й просто для душі та коханого чоловіка Ніка.

А він установлює їх як шпалери на свій телефон.

"Якщо твій партнер не пишається тобою нинішньою - не такою, якою ти була 5 років тому і мінус 40 фунтів, а сьогоднішньою - він не заслуговує твого часу та уваги", - зазначив Нік у своєму Instagram, похизувавшись своєю Тесс у спідньому.

Сама ж Холлідей уточнила, що фотографувати себе для своїх половинок - прекрасний спосіб підняти настрій та зарядитися позитивом, що і радить усім.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", українська співачка Віра Брежнєва вразила своїх прихильників незвичною фотографією. На ній співачка зображена в відвертому червоному боді, яке ледь прикриває її форми. Цей наряд для співачки створила стиліст Соня Солтес.

Яскравий кадр був зроблений під час зйомок кліпу на композицію "Ти мій чоловік". Пісня була написана для Брежнєвої Костянтином Меладзе.

Також портал повідомляв про те, що популярна російська телеведуча Катерина Варнава, як і більшість видних і епатажних персон, постійно намагається привернути до себе увагу. Зазвичай для цього зірки шоу-бізу використовують свою зовнішність, додаючи якусь нову родзинку. Так вийшло і у випадку з Варнавою.

Крім того, зовсім недавно вся Мережа бурхливо обговорювала новий кліп відомою співачки Віри Брежнєвої на пісню "Ти мій чоловік", який видався шанувальникам дуже ніжним і сексуальним одночасно. А тепер фанати завзятих обговорюють нове, відверте фото Віри, зроблене на бекстейдж зйомки кліпу.