17 березня сильний снігопад спровокував деяку зупинку в роботі столичних аеропортів "Бориспіль" і "Київ". Про це повідомляють ЗМІ.

Згідно з інформацією, через негоду обидва аеропорта продовжують приймати і відправляти авіалайнери, хоч і з затримками. Також говориться, що кілька рейсів скасовано.

В аеропорту "Київ" усі служби підприємства працюють у посиленому режимі, злітно-посадкову смугу постійно розчищають.

Станом на 15.00 в аеропорту "Київ" затримуються рейси на виліт із Нюрнберга і Вроцлава. Також на приліт затримуються рейси з Кельна, Вроцлава, Меммінгена та Нюрнберга.

В аеропорту "Бориспіль" затримуються рейси з Дніпра, Відня, Вільнюса, Барселони, Варшави.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

17 березня скасували кілька авіарейсів через несприятливі погодні умови: Одеса-Стамбул, Одеса-Київ, Київ-Єреван, Єреван-Київ, Київ-Берлін.

Через складні погодні умови у Києві ввели оперативне положення №2, яке відобразиться на курсування транспорту в місті.

Ще з ранку в Києві порушено графік руху всього транспорту. У прес-службі "Київпастрансу" повідомили, що середня затримка на всіх маршрутах становить близько 25 хвилин. Транспорт "запізнюється" через складні погодні умови.

У зв'язку з цим у місті введено оперативне положення №2. Такі заходи означають, що транспорт буде курсувати не за графіком.

Раніше, Україна заборонила поставки до Росії двигуни Д-436 для цивільних літаків, що випускаються запорізьким підприємством "Мотор Січ".

Нагадаємо, авіація південного військового округу РФ провела навчальні бомбардування на кримському полігоні Опук.

Крім того, на борту літака російської авіакомпанії "Аерофлот" трапився неприємний інцидент.

Також, дирекція компанії "Авіаліній Антонова" припускає створення свого лоукостера.

Дивіться сюжет про стихію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", трапилася катастрофа малайзійських авіаліній в Україні.