Навколо персони колишньої учасниці і ведучої реаліті-шоу "Дом-2" Ольги Бузової, крутиться величезна кількість інтриг і скандалів. Тим не менш артистка має чимало шанувальників. Зі своїми концертами співачка гастролює не тільки по всій Росії, але і навіть по деяким країнам Європи.

Мякі іграшки, величезні букети і плакати - далеко не повний перелік того, чим радують фанати Бузову після кожного виступу. Але один, по всій видимості, найвідданіший її шанувальник, вирішив переплюнути всі презенти, зроблені коли-небудь для співачки. Так, якийсь скульптор заявив, що збирається звести пам'ятник Бузової.

Як говорить сам чоловік, Ольга відображає всі тренди сучасності, саме тому вона гідна такої високої похвали. Також фанат повідомив, що збирається звести пам'ятник у Підмосков'ї і вже почав над ним роботу. Правда, свого імені скульптор поки не розголошує

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", скандально відома співачка Ольга Бузова, яка завжди відрізнялася эксентричностью і вмінням шокувати людей, може стати мером Москви! Рада ветеранів на чолі з Ільдаром Резяпавым на повному серйозі розглядає кандидатуру зірки «Дому-2»!

Також портал повідомляв про те, що натовп шанувальників Олени Темниковой наїхала на скандальну російську співачку Ольгу Бузову з критикою після публікації відео з її виступу. На ролику видно, як вона, за їх словами, "кострубато і безсовісно" скопіювала образ колишньої солістки групи Serebro. Про це повідомляють ЗМІ.

Крім того, скандально відома співачка і телеведуча Ольга Бузова вирішила влаштувати великий конкурс серед шанувальників її високоінтелектуального творчості.

На своїй сторінці в Instagram вона оголосила змагання між передплатниками: хто, значить, запише найкращий кавер на пісню "Вона не боїться", отримає від Ольги приз! Так-так, п'ятеро щасливчиків, які сподобаються Бузової найбільше, удостояться честі носити фірмову футболку або взагалі (!) отримають у подарунок дебютний альбом "Звуки поцілунків".