37-річна американська телезірка Кім Кардашьян поскаржилася шанувальникам свого Instagram-аккаунта на нестачу сонця.

Відповідні фотографії з доказом власної блідості світська левиця опублікувала на сторінці в соцмережі.

Варто відзначити, що на знімку Кардашьян сумно сидить на підлозі в одних трусах і короткому топі.

"Мені потрібна засмага", - підписала вона фотографію.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У свою чергу деякі підписники перейнялися співчуттям до Кім, і за кілька годин знімок набрав більше півтора мільйонів лайків. Однак, були коментарі, в яких зірці вказали, що відсутність засмаги — не найбільша з її проблем.

"Тобі потрібні штани", "Тобі потрібна природність", "Тобі потрібні мізки", - критикують світську левицю багато хто з коментаторів.

До речі, Кім Кардашьян не звикати до саркастичних коментарів. Так, попередній знімок зірки в трусах отримав чимало аналогічних відгуків, але це не завадило зібрати зірці більше двох мільйонів лайків на одному знімку.

Нагадаємо, що зовсім недавно Кім поділилася в своєму Instagram-акккаунті знімком, на якому позує разом з 62-річною мамою Кріс Дженнер і 83-річною бабусею Мері Джо Хоутон. І звичайно, ця фотографія була зроблена не просто так — це реклама нових консилерів від Кардашьян. Так, відома телезірка вперше показала свою бабусю громадськості.

"Моя мама і бабуся — кращі моделі-блондинки для цієї зйомки! Я так пишаюся, що у моїх засобів є антивікові властивості", – підписала фотографії Кім.

Також раніше інформаційний портал "Знай.uа" писав про те, що молодша сестра знаменитої американської телезірки Кім Кардашьян Кайлі Дженер показала на фото обличчя своєї дочки, яка народилася трохи більше місяця тому.

На сторінці в соцмережі знаменитість активно постить знімки малюків і активно продовжує знайомити шанувальників з малятком Стормі. Молода мама опублікувала ніжний знімок в Snapchat своєї доньки, яка солодко спить. Шанувальників зірки дуже зворушило фото, вони не перестають захоплюватися донькою знаменитості і називають її "маленькою красунею".