Популярний російський артист Сергій Безруков вирішив повернутися до старого образу брутального хлопця з 90-х. Зробив це актор для зйомок у загадковому кліпі, але шанувальники чекають повернення "Бригади". Про це повідомляють ЗМІ.

Публікація Сергія викликала у шанувальників почуття ностальгії, змусивши згадати про фільмі, через який актор здобув популярність. На своїй сторінці Безруков поділився фотографією зі зйомок кліпу, де він сидить на мотоциклі.

Про те, над яким саме музичним відео йде робота актор не розповів, лише уточнив, що пісня дійсно хороша, а в кадрі з ним можна буде побачити артистів Московського Губернського театру.

Шанувальники відзначили, що спосіб, обраний Сергієм, дуже схожий на персонажа, який полюбився багатьом. Незалежно від віку глядачі чекають повернення Саші Білого на екрани. Вони засмучені провалом другої частини "Бригади" і чекають, що коли-небудь серіал повернеться. Але фанати чудово розуміють, що такого швидше за все не відбудеться.

Раніше, продюсер "Бригади" Олександр Акопов відповів на заяву актора Павла Майкова, який заявив про шкоду серіалу для російського суспільства. Він стверджує, що картина аж ніяк не сприяла зростанню злочинності в країні, а навіть навпаки - могла відвернути більшу частину молоді від бажання стати бандитами.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Творець картини вказав і на той факт, що персонажа Майкова в кінці серіалу все-таки вбили, як і інших членів "бригади" Саші Білого.

Нагадаємо, російська знаменитість, актор театру і кіно Сергій Безруков слідом за іншими своїми колегами вирушив у Чистилище.

У базу українського центру "Миротворець", який фіксує злочини проти національної безпеки України, Безруков потрапив за участь у пропагандистських заходах на території окупованого Росією Криму і свідоме порушення державного кордону України.

Крім того, російська та білоруська r'n'b-співачка Б'янка показала обручку і незабаром стане дружиною музиканта Романа Безрукова.

Також, російська актриса Діана Пожарська потрапила до бази добровольчого центру "Миротворець".

Дивіться сюжет про актора

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", зірка "Бригади" розповів про страшний злочин.