У наш час постійно ведуться суперечки про те, з якими параметрами жінка вважається найсексуальнішою. Про це говорять представники обох статей, але до спільного знаменника вони ніяк не можуть прийти.

У свою чергу фахівці з Абердинського університету в Шотландії поспішили допомогти у вирішенні дилеми і встановили прямий взаємозв'язок між обсягами тіла і сексуальністю жінки. Так, якщо вірити дослідникам, найбільшим успіхом у представників сильної половини людства користуються жінки з індексом маси тіла 22,8 до 24,8, тобто, явно не худорляві жінки.

Так, приміром, в ці межі чудово впишеться дівчина зростом 165 см і вагою 65 кг, або красуня зростом 170 см і вагою 70 кг.

Що потрібно для того, щоб розрахувати свій ІМТ

Отже, щоб розрахувати свій індекс маси тіла, потрібно скористатися досить простою формулою: візьми свою вагу в кілограмах і розділи її на квадрат зростання в метрах. Наприклад, ІМТ для дівчини зростом 170 см (1,7 м) і вагою 54 кг, складе всього 18,69.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно в мережі з'явився хлопець на ім'я Джефф, який вразив мультяшною зовнішністю багатьох користувачів. Так, хлопець скинув 34 кілограми, в результаті чого став схожим на справжнього принца. Варто відзначити, що початкова вага хлопця становила 110 кілограм, проте сьогодні Джефф має стовідсоткову схожість з персонажем мультфільмів Disney.

При цьому крім фото хлопець поділився ще й секретом свого схуднення і зізнався, що зайва вага пішла, коли він відмовився від шкідливих перекусів, зайнявся йогою і домашніми тренуваннями, а також значно зменшив об'єм вживаного алкоголю.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" писав про те, що красиві пружні ноги – заповітна мрія будь-якої жінки. Однак, на жаль, не кожна може похвалитися такими ногами. При цьому є прості вправи, які допоможуть вам привести свої ніжки та тіло, загалом, у порядок. Пропонуємо ознайомитися з трьома слушними порадами, за допомогою яких ви швидко схуднете в області ніг і обзаведетеся красивим м'язовим рельєфом.