Компанія Meizu запатентувала сканер відбитків пальців на дисплеї гаджета.

Цю інформацію повідомляє Portaltele.

Відомо, що Meizu - далеко не перша фірма, яка має подібний патерн.

Скоріш за все, між ідеями виробників є серйозні відмінності, тому таку технологію міг запатентувати кожен з них.

Компанія VIVI вже випустила смартфон із функцією сканера на дисплеї. Таку ж влативість має нова Nokia.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

1 квітня 2017 року був презентований патент Meizu, але опублікували його тільки нещодавно.

Згідно з ним, сканер відбитків пальців об'єднав в собі функції розблокування і відомої Meizu кнопки Super mBack, за допомогою якої можна переміщатися системою.

Крім того, для авторизації мобільних платежів також можна використовувати вбудований сканер.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", існує стереотип, що iPhone, iPad і iPod Touch - це стабільна і швидка обробка даних, а ось Android - постійні глюки. Проте, з часом ситуація докорінно змінилася. Аналітики з Blancco перевірили обидві системи, результати вразили всіх.

Також портал повідомляв про те, що аналог iPhone SE другого покоління, який отримав безрамковий екран і підтримку функції Face ID, засвітився на відео. Зовні пристрій повторює стилістику iPhone X. Витік з'явилася в соцмережі Weibo.

Новий iPhone SE має більш загострені грані і не схожий на попередника з-за зміни різниці у співвідношенні площі передньої панелі дисплея. Модель оснащена OLED-екраном, системою розблокування за подвійним дотику, здвоєною камерою.

Крім того, абсолютно всі смартфони, якими користуються жителі Росії, Європи, США та інших регіонів, за винятком парочки країн, що володіють вбудованими сервісами Google, головним серед яких звісно ж є магазин додатків "Play Маркет".

Також портал повідомляв про те, що ні в кого немає сумнівів, що Apple і цього року порадує нас новим поколінням iPhone. Поки невідомо, чи будуть це дві моделі або три, але вересневе оновлення лінійки смартфонів компанії в будь-якому випадку відбудеться. Але багато хто захочуть оновлювати свої iPhone?