Проблеми в Луганській області не вирішуються. Місцеві жителі постійно критикують владу.

Про це написав у мережі Віталій Шведов.

"Провальна політика Гарбуза і постійні зальоти, вал негативу змусили Президента вирівнювати ситуацію самостійно. Візит Президента, повинен медійно перекрити негатив по Гарбузу та врятувати ситуацію. Президент по приїзду побачив, що Гарбуз в області відсутня більшу частину часу і нею не займається, все ті ж проблеми, що були рік тому. Краще раз побачити, ніж сто разів почути", - зазначив Шведов.

Ситуація на Луганщині

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що голова Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз знову засвітився на кривавій полюванні.

Так, у соціальній мережі Facebook з'явилися кадри, на яких Гарбуз позує на тлі залитого кров'ю снігу і убитих тварин. Біля ніг усміхненого чиновника лежать лисиця, косуля, олень.

Українці вражені: «Простим смертним полює заборонено, а от царю-батюшці закон не писаний!!! Гарбуз настільки не любить нашу Луганщину, що знищує не тільки людей бідністю, але і відстрілює тварин. І це при тому що будь-який інший мисливець вже б заплатив солідний штраф. А овочу нічого не варто – позує. Якщо керівник сам порушує закони, він може керувати областю??? Ганьба!», «Скоро вони будуть полювати вже на нас»,«Гад!». Зазначимо, це не перші знімки, на яких Гарбуз зображений з вбитими тваринами. Раніше були опубліковані фото, де губернатор посміхається поруч з розстріляними кабанами.

Крім того, у Луганській області, неспокійним прифронтовим регіоном вже тривалий час заправляє губернатор, який зараз навіть не намагається приховати свою прихильність до Росії, а також терористичної угруповання так званої "ЛНР".

Юрій Гарбуз лякає в першу чергу своїми кадровими рішеннями – після чотирьох років протидії України агресору, він спокійно призначає на посаду керівника управління розвитку та утримання мережі автомобільних доріг Юрія Бережного.