У Путіна після виборів не буде грошей, щоб забрати території Донбасу. Так як нова анексія поведе за собою нові санкції. Про це стало відомо завдяки заяві російського політолога Дмитра Орєшкіна.

"Думаю, не варто очікувати після виборів нового підходу Кремля до питання Донбасу. У Путіна все менше ресурсів, у тому числі чисто економічних. І він прекрасно розуміє, що "приєднати" Донбас, чого від нього чекає значна частина націонал-патріотичного електорату, він не в силах", – пояснив політолог.

Він додав, що і сам Путін "абсолютно не в захваті від такої ідеї".

"Я думаю, що Донбас буде в проміжному статус, як Придністров'я, Північний Кіпр, Абхазія і Південна Осетія", – вважає Орєшкін.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Російський пропагандист Захар Прилепін, який воює за бойовиків "ДНР", поділився своїм "планом" завершення війни на сході України. Терорист каже, що залагодити конфлікт на Донбасі можна "стрімким чином", але для цього потрібно, щоб США "пішли у відпустку". “Якщо б Америка пішла на два тижні у відпустку, українська проблема була б вирішена стрімким чином. Не вся Америка, а частину, яка приймає рішення", – заявив пропагандист.

При цьому терорист скаржиться, що після таких візитів на Донбасі нібито починаються воєнні провокації і виступи. "Тут не треба ворожити на кавовій гущі і за зірками, це дуже часто має просто прямі наслідки", – зазначив Прилєпін.

Нагадаємо, раніше кримські окупанти розігнали мирне зібрання українців, які зібралися обговорити проблеми гаражного кооперативу Про це повідомляють місцеві журналісти. Так, 16 березня у сквері Льотчиків зібралися збори одного з місцевих гаражних кооперативів. Причиною цього стала несподівана претензія до них з боку нібито "влади" на мільйон рублів (455 тисяч гривень - ред.).

Трохи пізніше до них приєдналися окупаційні силовики, які силою відтягли організатора зборів Ігоря Вовка у відділення поліції" для складу на нього адміністративного протоколу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" федеральний президент Республіки Австрія Александер Ван дер Беллен заявив, що російські вибори в окупованому Криму не можуть вважатися правомірними і легітимними.