Коли ви намагаєтеся зменшити масу тіла, здається, що їжа чекає вас на кожному розі. Однак не всі продукти, які прийнято вважати шкідливими, насправді шкодять вашій фігурі. Дізнайтеся, які спокусливі "шкідливі" продукти допоможуть схуднути, пише Нealthystyle.

Яйця

Коли справа доходить до здорового харчування, не багато продуктів викликають стільки дебатів серед експертів, скільки яйця. Останні дослідження показують, що 1 яйце в день безпечно і корисно для більшості дорослих, а якщо ви їсте це яйце на сніданок, підвищуються ваші шанси на схуднення. Причина: яйця багаті білком, на перетравлення якого потрібно багато часу. За рахунок цього споживання білка вранці дозволяє вашому організму довго залишатися насиченим, а вам не відчувати почуття голоду.

Стейк

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Протягом багатьох років експерти в області охорони здоров'я попереджали нас про те, що треба зменшувати кількість споживаного червоного м'яса. Однак стейк не завжди поганий для розмірів вашої талії. Фактично стейк з пісної яловичини невеликих розмірів чи містить більше калорій, ніж куряча грудка. Як і яйця, стейк багатий білком і допоможе залишатися ситим довше. Щоб отримати багато білка з меншою кількістю жиру, виберіть вирізку, філе, або інші пісні шматки, при цьому обмеживши розмір порції до розміру долоні.

Свинина

Як тільки кажуть про "шкідливі" продукти, одразу згадують про свинину. Однак останнім часом якість м'яса сильно змінилося. Тому свиняча вирізка може стати для вас чудовим джерелом білка з перевагами, аналогічними пісній яловичині.

Паста

Замість того, щоб уникати макаронних виробів, коли ви сидите на дієті, перейдіть на цільнозернові і зменшіть порції. Дослідження показують, що люди, які їдять кілька порцій цільнозерновий їжі в день, більше схильні до зменшення маси тіла та її підтримання.

Горіхи

Так, горіхи містять багато жирів, але корисних! І вони також багаті такими поживними речовинами, як білок і клітковина, які можуть допомогти стабілізувати рівень глюкози в крові. В одному дослідженні особи, які з'їдали жменьку горіхів в день, були стрункішими і зменшували масу тіла швидше.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа"дієтологи досі сперечаються про користь і, можливо, шкоду молока, але всі вони виділяють окремий перелік продуктів, вживання яких разом з молоком особливо небезпечно.