Співачка Маша Собко стала гостею програми "За годину навколо світу", що виходить в ефір радіо "Європа+".

Як пише storinka.com.ua темою розмови стала Куба. Дану тему провідні вибрали не випадково. На Кубі був знятий кліп співачки на пісню «Ходімо зі мною». У своєму мікроблозі Собко опублікувала декілька кадрів зі зйомок. На фото Маша відображена в блакитному купальнику-бікіні, який підкреслює струнку фігуру знаменитості.

Маша Собко - Ходімо зі мною

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що українська співачка Настя Каменських поділилася з фанатами в Instagram фотографіями з подорожі в Майамі, куди вона відправилася з Потапом і Позитивом.

На фотографіях співачка демонструє свіжий і прекрасний зовнішній вигляд. Передплатники в захваті від її краси і буквально засипають її схвальними коментарями. Варто відзначити, що нові публікації Насті лайкнули більше 82 тисяч користувачів соцмережі.

"Красуня!", "Ти взагалі круть! Чудо наше!", "Дуже вродлива дівчина!!!", "Дуже красива, як завжди!", - захоплюються коментатори.

Крім того, зовсім нещодавно українська співачка Тіна Кароль презентувала фото-книгу, яку може придбати кожен охочий. Проте, користувачі мережі Instagram можуть безкоштовно милуватися на сторінці артистки окремими фрагментами книги, від яких неможливо відірвати очей. Шанувальники Кароль не поскупилися на лайки і компліменти, якими в прямому сенсі слова завалили стрічку коментарів.

Також Зірки шоу-бізнесу та кіно нерідко є для своїх фанатів не лише кумирами, але й секс-символами. Шанувальники можуть годинами милуватися ними і малювати в своїй голові різні еротичні сцени.

Цікаво, кого ж самі знаменитості вважають для себе секс-символами?! І про кого нехай і не часто, але все ж іноді фантазують, лягаючи спати. За словами травесті-диви Монро, з українського шоу-бізнесу їй ніхто в сексуальному плані не подобається.

«Я знайома з усіма зірками і бажання, якщо і було, то давно пропало, - сказала вона нам. – При цьому секс для мене – це не просто красива картинка, це, в першу чергу, мозок. Адже банки та прес можна накачати, а з мізками складніше».