Синтольному "бодібілдеру" Кирилу Терешину на прізвисько "Руки-базуки" різко стало погано.

Про це повідомляє "Обозреватель".

На своїй сторінці в "ВКонтакте" він попрощався з шанувальниками і сказав, що буде молитися Богу, щоб залишитися в живих.

"Я два дні лежав на ліжку, зараз ледь-ледь встав, після того як я почав робити плечі, рука опухла в два рази і дала по організму конкретний удар, проблеми конкретні зі здоров'ям - я мучуся", - написав він.

Житель П'ятигорська Кирило Терешин прославився в кінці 2017 року завдяки численним фото і відео, де він демонстрував результати рясних ін'єкцій аналога синтетичного масла. За це він отримав прізвисько "руки-базуки".
Варто відзначити, що раніше повідомлялось про можливі стосунки, які завів Трешин. Відзначається, що 21-річний п'ятигорський блогер Кирило Терешин, відомий як "Руки-базуки" і "Містер Синтол", знайшов собі дівчину. У Мережі з'явилися фотографії, на яких він зображений разом із таємничою дівчиною. Користувачі соцмереж припустили, що Терешин зараз у відносинах.

Користувачі неоднозначно поставилися до кадрів, які з'явилися в Інтернеті. Деякі припустили, що Кирило в черговий раз вирішив привернути до себе увагу.

"Хайп", "Все заради бабла", "Показуха", "Не думаю, що вона його любить", - прокоментували вони.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В кінці січня в Мережі з'явився ролик, автором якого став приятель "Містера Синтола".

"Зараз я відкрию вам таємницю на те, чи є у Кирила Терешина дівчина. А якщо є, то як вона виглядає", - каже голос за кадром.

На відео можна побачити, як блогер виходить з машини, а потім відкриває двері для своєї супутниці. При цьому її обличчя неможливо розгледіти.

Крім того Терешин має намір змінити своє тіло кардинально.

Свій знімок в новому образі Терешин опублікував в соцмережі "ВКонтакте", де явився перед шанувальникам в образі жінки.

21-річний блогер, напевне надихнувшись практикою заходу, вирішив стати жінкою. Наскільки серйозні його наміри, він показує на перших кадрах, де він у "новому" тілі.

Однак користувачі мережі одразу знайшли схожість "нового" Терешина з популярною українською співачкою Анастасією Приходько.

Шанувальники неоднозначно зустріли нову модифікацію Кирила. Деякі заявили, що завжди підозрювали нетрадиційну орієнтацію молодої людини, а цим фото, впевнені вони, він сам все підтвердив. Інші відзначали схожість Кирила з українською виконавицею Анастасією Приходько і навіть почали пророкувати йому музичну кар'єру.

"Руки Базуки" Кирило Терешин перетворився на гламурну блондинку.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальний бодібілдер перевірив "руки-базуки" на ділі.