У Києві активісти звели "золотий" пам'ятник президенту Росії Володимиру Путіну. Про це повідомляють ЗМІ.

Таким чином, українці встановили монумент біля посольства РФ, яке заблоковано з метою недопущення росіян проголосувати на "виборах Путіна".

Пам'ятник лідеру РФ встановлено на постаменті з написом "х*йло". Біля Путіна також знаходяться люди в костюмах "ватника" і ведмедя, де перший тримає в руках пляшку горілки, а другий - балалайку.

Кадр з місця

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Кадр з місця

Раніше, після запеклого опору України президент РФ Володимир Путін задумався про захоплення іншої країни.

Нагадаємо, на головному російському "Першому каналі" член Ради Федерації РФ від окупованого Криму Ольга Ковітіді розповіла чергову криваву історію про "звірства" українців за участю "восьмирічної зґвалтованої дівчинки".

За її словами, на Донбасі є багато випадків, про які "просто страшно говорити". Наприклад, "восьмирічна зґвалтована дівчинка, якій у піхву заливається пінобетон".

"Пропоную Олі тепер присвоїти поганяло "Оля-пінобетон", – висловився про цей виступ Ольги Ковітіді блогер Сергій Запорізький, який виклав уривок програми в соцмережі.

На цьому Ковітіді не зупинилася, і розповіла ще про "чотирьох дівчаток, від 18 до 25 років", яким "на чолі вирізали "дружина сепаратиста", "кума сепаратиста", "дочка сепаратиста".

Крім того, колишня фігуристка і дружина прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова Тетяна Навка розповіла, як у неї почалися стосунки з прес-секретарем президента РФ.

В інтерв'ю російським ЗМІ, вона зізналася, що познайомилася з Пєсковим на дні народження друга. При цьому прес-секретар спершу сприйняв Навку не як олімпійську чемпіонку, а як дівчину з реклами фарби для волосся.

Також, чинний російський лідер Володимир Путін проголосував на президентських виборах у Росії і зробив у традиційному для себе місці.

Дивіться сюжет про подію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", 95 Квартал показав російську казку.