Німецька розвідувальна служба висловила депутатам Бундестагу своє попередження про можливе заподіяння КНДР ракетного удару по Німеччині. Про це повідомляють зарубіжні ЗМІ, посилаючись на власні джерела. Крім цього, зазначається, що під удар можуть потрапити й інші європейські держави.

Заступник голови Федеральної розвідувальної служби Німеччини Оле Діль заявив, що зараз ракети КНДР "можуть досягти Європи і Німеччини".

Він підкреслив, що лідер КНДР Кім Чен Ин у в змозі оснастити свої міжконтинентальні ракети ядерними боєголовками.

При цьому представник розвідки зазначив, що недавні переговори між КНДР і Південною Кореєю свідчать про розрядку обстановки на Корейському півострові.

Раніше, депутати першої сесії Всекитайських зборів народних представників 13 скликання у суботу одноголосно проголосували за переобрання Сі Цзіньпіна на посаду голови КНР.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, КНДР пообіцяла позбутися від ядерної зброї тільки тоді, коли режиму Кім Чен Ина нічого не буде загрожувати.

Крім того, президент США Дональд Трамп своїм указом ввів загороджувальні мита на сталь - 25% і алюміній - 10%. Це нововведення почне діяти вже через два тижні.

Згідно інформації, протекціоністські заходи не будуть поширюватися на Канаду і Мексику - вони є країнами, від яких залежить національна безпека США. Тобто, тарифи будуть пом'якшені в порівнянні з першим варіантом їх введення, запропонованим американським міністерством торгівлі.

Для вступу цих заходів чинності не потрібно схвалення Конгресу США. ЄС, Канада і низка інших країн пообіцяли відповідь на мита США. Європа заявила, що обмежить американських товарів на 3 млрд дол. Трамп у відповідь пообіцяв встановити мито на європейські автомобілі.

Також, бразильські фізики розрахували, у кого з жителів Землі найбільше шансів вижити у випадку епідемії зомбі-вірусу. На думку вчених у найбільшій безпекі знаходяться громадяни КНДР.

Дивіться сюжет про ракети

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", божевільний Кім отримав "бонуси" від Трампа.