Дослідники з Університету штату Колорадо (США) назвали головні продукти і страви, які викликають звикання. Вчені відзначили, що найбільшу залежність викликають оброблені харчові продукти.

Цю інформацію повідомляє Independent.

Було проаналізовано 35 популярних продуктів харчування.

Експерти склали список з десяти продуктів, які викликають сильне звикання. Зазначимо також, що ці продукти часто вживають у великих кількостях.

Перше місце в рейтингу зайняла піца, а почесне друге - шоколад.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Топ-10 продуктів, які викликають залежність:

1. Піца

2. Шоколад

3.Чіпси

4.Бісквіт

5. Морозиво

6. Картопля фрі

7.Чізбургер

8. Газована вода

9.Торт

10. Сир

Також дослідники виділили топ-10 продуктів, які не викликають залежність, де почесні місця займають фрукти і овочі.

Топ-10 продуктів, які не викликають залежність:

1. Огірок

2.Морква

3.Боби

4.Яблука

5.Коричневий рис

6. Броколі

7.Банани

8.Лосось

9.Кукурудза (без масла і солі)

10.Полуниця

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа", цукор досить заслужено отримав назву "біла смерть". Ну, або "солодка смерть", тут вже хто як звик. Він і справді вважається одним із самих шкідливих речовин. Як тільки його рівень в крові стає занадто високим, це моментально викликає перелік проблем зі здоров'ям: діабет, серцево-судинні захворювання, порушення роботи нирок і навіть інсульт.