Алла Домасенко, співвласниця автомийки, яку підозрюють у вбивстві Лілії Гордєєвої, на суді приховувала своє обличчя від журналістів з допомогою капюшона куртки. На запитання представників ЗМІ жінка відповідати відмовилася.

Працівник автомийки Олексій Єрмолович і його син, яких підозрюють у виконанні злочину, вели себе аналогічно.

Як каже старший син загиблої Микита, Домасенко на суді відмовлялася визнавати провину, а в певний момент навіть зірвалася на крик: "Брехня! Брехня!".

Суд заарештував Домасенко на 2 місяці без права на заставу. Почувши вирок, підозрювана розплакалася прямо на лаві підсудних.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Син Гордєєвої каже, що переживає за своє життя. Він попросив поліцію забезпечити йому охорону. Хлопець підкреслив, що ніхто з підозрюваних не розкаявся і не визнав свою провину. Виконавці визнали тільки той факт, що були на місці злочину.

Автомобіль, на якому приїхав Домасенко разом з адвокатами пошкодили невідомі прямо перед будівлею суду. Машину забрали на евакуаторі, а адвокати відмовилися давати коментарі з приводу інциденту.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", вбивство 43-літньої багатодітної матері-одиначки Лілії Гордєєвої у Фастові Київської області у вівторок, 13 березня, потрясло всю Україну. Як повідомлялося, жінці завдали 24 ножових поранення біля дитячого садка. Зараз поліцейські зайняті пошуками вбивці, однак підозрюваного в цьому страшному вбивстві поки не затримали. Так, за її словами, вбивство сталося на очах 3-річної дитини Лілії.

Також портал повідомляв про те, що всьому виною жага наживи. У київській області у Фастові за 12 тисяч доларів вбили багатодітну матір. Про це стало відомо завдяки заявою прокурора київської області Дмитра Чибісова.

«У нас є докази того, що це замовне вбивство здійснювалося з метою наживи, а саме за 12 тисяч доларів. Завдяки зусиллям прокуратури та національної поліції Київської області злочин був швидко розкритий. Два виконавця і два замовника цього вбивства вже затримані, їм оголошено про підозру. Злочинцям загрожує довічне ув'язнення з конфіскацією майна», - повідомив прокурор.