Це неймовірно, але фільм зі всесвіту Marvel "Месники 3: Війна нескінченності" почав встановлювати рекорди задовго до офіційного старту в прокаті. Так, кінострічці треба було всього шість годин, щоб перевершити досягнення "Чорної пантери" в швидкості реалізації квитків на прем'єрні сеанси.

Варто уточнити, що за цим показником "Чорна пантера" була абсолютним лідером серед усіх екранізацій коміксів. Примітно також, що настільки вражаючий результат був зафіксований за 24 години, а не за шість, як у випадку з "Месниками 3", пише Telegraf.

Дивіться трейлер "Месники 3: Війна нескінченності"

Найбільший продавець квитків у світі - компанія Fandango провела опитування серед своїх клієнтів і з'ясувала, що 97 відсотків глядачів мріють побачити взаємодію такої кількості героїв на екрані, 92 відсотки вважають фільм "Месники 3: Війна нескінченності" кульмінаційним моментом кіновсесвіту Marvel, 87 відсотків бачили всі фільми, що входять до цього кіновсесвіту, 71 відсоток дивилися "Чорну пантеру" на великому екрані, 60 відсотків стверджують, що "Чорна пантера" ще більше підігріла їх інтерес до Marvel.

Також відомо, що довгоочікувана третя серія "Месників" може заробити в прем'єрні вихідні в Північній Америці понад 200 мільйонів доларів. Такий попередній прогноз щодо цього проекту.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, що фільм від американської студії Marvel "Чорна Пантера" за перші три дні прокату зібрав 192 мільйони доларів. Так, фантастична історія про супергероя Чорна Пантера в однойменному фільмі досягла неймовірної відмітки в касових зборах. Зазначимо, що творці фільму з бюджетом в 200 млн доларів очікували, що стрічка зможе зібрати максимум 100-120 млн доларів у США за перші дні прокату, однак згодом припущення критиків зросли до 170 млн доларів.

Раніше інформаційний портал "Знай.uа" повідомляв про те, що до світової прем'єри "Месників: Війна нескінченності" залишається трохи більше місяця. Разом з тим, відеоматеріалів по фільму зовсім небагато. Вже зараз до них додався новий повноцінний трейлер "Війни нескінченності".